reklama
Czesc Dziewczyny,
Mazenka, gratuluje Ci bijacego serduszka. Prawda,ze niesamowity moment. Ja w gabinecie lekarki bylam zupelnie nieobecna,nie umialam sobie za duzo przypomniec co ona mowila, czulam sie jakbym unosila sie ponad ziemia z radosci.
Sylwia, no mama ma absolutna racje ;-)
Lawendowy, SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Niech beta teraz idzie w sileeeeee ;-)
Kwiatuszek, Gratuluje, ciesze sie ogromnie,ze Was zakwalifikowali.
200j o qrcze ,konska dawka ale zawsze lekarz moze zmniejszyc podczas kontroli jesli sie dobrze stymulujesz. POWODZENIA!!!!
Mazenka, gratuluje Ci bijacego serduszka. Prawda,ze niesamowity moment. Ja w gabinecie lekarki bylam zupelnie nieobecna,nie umialam sobie za duzo przypomniec co ona mowila, czulam sie jakbym unosila sie ponad ziemia z radosci.
Sylwia, no mama ma absolutna racje ;-)
Lawendowy, SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Niech beta teraz idzie w sileeeeee ;-)
Kwiatuszek, Gratuluje, ciesze sie ogromnie,ze Was zakwalifikowali.
200j o qrcze ,konska dawka ale zawsze lekarz moze zmniejszyc podczas kontroli jesli sie dobrze stymulujesz. POWODZENIA!!!!
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
laski a endometrium 9 jest ok
Agapl a ty gdzie podchodzilas do ivf?
Agapl a ty gdzie podchodzilas do ivf?
kwiatuszekq20
nie myslalam ze wszystko tak szybko sie potoczy
Kwiatuszek grubość endo jest chyba ważna w dniu transferu. Chociaż przy moim transferze było takie zamieszanie, że w ogóle mi usg przed nie zrobili i nie wiem jakiej było grubości. Jeszcze Ci się będzie zmieniało endo. Mi dr powiedziała, że po przestaniu brania gonapeptylu może nie być @ może być skąpa, albo obfita Czyli wszystki opcje możliwe. Ja akurat miałam tą ostatnią :-)
gosia__1983
Madzialenak
gratuluje dużego synusia. :-)![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
gratuluje dużego synusia. :-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
reklama