O rety wspolczuje(((Zośka jest idealna, psotna, złośliwa i marudna
Imię zoobiwiazuje ja mówię.
Wszystko wymusza, ale też wszystko dostaje bo nie mogę patrzeć jak łezki jej lecą. Tak tak, rozpieszczoną jest na maxa jest cudownym dzieckiem, mimo przezyc jakie z nią miałam, ponieważ troszkę chorowała i bywałyśmy w szpitalu. Ogromnym przeżyciem było dla mnie jak partner jak reanimował w domu bo przestała oddychać ... Ech długa i płaczliwa historia.
Doceniam każda sekundę z nią i za nic w świecie bym się nie zamieniła na nic.
reklama
4 miesiaceO boziuu dużo tego mieliście
I zobacz jak to jest tyle przexiwosci aż tu nagle nie do wiary, aż nie mogę uwierzyć i dzięki takim przypadkom jak Twój trzeba wierzyć, wierzyć że się uda mega się cieszę. W jakim wieku maluszek ?
Waleczna36
Fanka BB :)
Super cieszcie się sobą ile się da, bo te chwile tak szybko uciekają4 miesiace
Niestety to nie działatez bym uzyla takiego argumentu - jak nie beda obgryzione to pomalujemy
Ale mnie pocieszyłaś,szykuj sie na armagedon
Zasługujesz na drugie idealne i na pewno tak będzieMoja siostra miała drugie przeidealne pierwsze idealne. Także tradycyjnie- reguły nie ma
Lila z tymi nocami miała przez długi czas problem... Plus brak odkladalnosci. Teraz zresztą też trzeba być obok, bo się przebudza. Przy piersi na początku po3h... Przy drugim na takie siedzenie może nie być czasu już. Plus ogólna maruda. Ale była mega wyczekana, kocham tego łobuza i wszystko jej wybaczę.
No ale zobaczymy, jaki trafi mi się.drugi egzemplarz
Moja teraz zrobiła się łobuzem. Ale jak tu nie kochać takiego słodkiego łobuza
A karmisz jeszcze? Moja zaczęła się sama odstawiać jak zaszlam w drugą ciążę. Od 3 dni już nie pije wcale. Trochę dziwnie się z tym czuje
Chciałabym, ale powinnam nastawiać się jednak na drugi, taki sam egzemplarzZasługujesz na drugie idealne i na pewno tak będzie
Moja teraz zrobiła się łobuzem. Ale jak tu nie kochać takiego słodkiego łobuza
A karmisz jeszcze? Moja zaczęła się sama odstawiać jak zaszlam w drugą ciążę. Od 3 dni już nie pije wcale. Trochę dziwnie się z tym czuje
I pewnie jeszcze tak słodko spojrzy Ci w oczy, zanim złobuzuje coś?
Nie, odstawiłam w październiku. Najpierw w dzień, dla Lilki spoko, ja gorzej to zniosłam psychicznie. Po kilku tygodniach na noc (pierś to smoczek dla niej był, do tej pory normalnego smoka nie chciała zupełnie).
W każdym razie mogę się domyślać, co czujesz. Ale fajnie, że sama się odstawia! Idealna opcja. Ja miałam poczucie, że zabieram jej coś mega ważnego, no ale było kilka powodów, dla których chciałam zakończyć karmienie.
o to jeszcze będziesz chciała od nas ciuchy bo Was wyprzedzamy hahahahMoja 15 msc a 80 okej drobna jest. Ale zębów... Chyba 13
nie strasz bo Werka taka jest spokojna i wogole a 5 jeszcze czeka na zabranieA ja się boję że mi się dopiero zacznie przy drugim. Dopiero poczuję co to znaczy mieć dziecko. Bo moja nie chorowala, pięknie spała i jadła praktycznie od początku.
A podobno tylko jedno dziecko może być takie idealne
reklama
Ja miałam czwórkę, teraz jeszcze dwójka zostałanie strasz bo Werka taka jest spokojna i wogole a 5 jeszcze czeka na zabranie