reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

dziewczyny bylam ostatnio u gp i pierwsza lekarka w Londynie ktora mi powiedziala ze dorze ze wczesniej maly zaczal dostawac inne jedzonko, powiedziala ze jak czasem nie chce jesc mleka zeby sie nie marwtic i polecila mi jogurty... narazie jeszcze sie z tym wstrzymam, bo wszystko wrocilo do normy- mleczko 4x210ml zupka i deserek no i piciu miedzy czasie.... a problemem byly dwie dolne jedyneczki, ktore juz zaraz nam sie pokaza :)
dzis piekna pogoda, takze udanego dzionka wszystkim :)

jogurty 4miesiecznemu bobo? Przeciez to na krowim mleku jest? Chyba ze jakies nowe normy weszly... powiedz cos wiecej, mowila jakie np?

Właśnie cow&gate dairy dessert

reklama
no wlasnie o te mi chodzilo :) ja mam bananowy i malinowy...
mamcia corcia male cudenko :) kochaniutka :) a tak z innej beczki jakie sloiczki dajesz malej? my przeszlismy na sloiczki, dopoki nie zacznie jesc mieska... ale maly toleruje tylko cow and gate hehe a z hippa niekiedy dokupuje i dodaje mu do marchewki i pietruszki po lyzce... tylko w nich np jest cebula groszek? jesli dajesz malej- badz inne mamy :) to nie boli brzuszek? moj maly jadl szpinak i uwielbia...

pandorka jak sie Tosia miewa?

witam dziewczynki moze teraz pomału bede mial wiecej czasu by i do was zajrzec a wiec moze na poczatku Eric urodził sie 4.03.11 o godz 7:07 waga 3720kg poród sn urodziłam 7 min po odejsciu wód płodowych a przez 1.5 h miałam tylko bóle miesiaczkowe pod koniec dopiero sie rozkreciło wiec w miare szybko:tak: jak by któras była chetna przeczytac opis porodu to piszcie wkleje wam:-p:-p

Maluch ma sie dobrze w poniedziałek Hv go ważył ai miał już 5040 czyli w miesiąc przytył 1,500kg no ale sie nie dziwie je jak smok:tak::tak:jak czytam ze wasze niunie juz wcinaja serki kaszki to uswiadamiam sobie ze za chwile mnie to czeka przy takim głodomorku...............

to tyle pisania bo wiercioch na jedzonko sie budzi:-p

to nasz bąbel;-))

Zobacz załącznik 343463

pozniej wstawie wam wiecej bo teraz juz nie zdąże;-)

pinka synus sliczniuchny, kawal 'chlopa' z niego :) dobrze ze tak rosnie:) az pozazdroscic takiego porodu...
pandorka na kolki polecam colief, u nas tylko to pomoglo choc kolki nie byly mocne, wzielam na recepte bo to mala buteleczka i kosztuje 11f, miesza sie z mleczkiem.

pinka sliczny synus :))))) slodziutki
u nas na szczescie kolek nie bylo :) co do sloiczkow to daje HIPPA ale od 6 mies zaczynam malej gotowac ;) tylko przy owockach hippa zostane...

reklama
Do góry