reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
mamunia2,

to dobrze, że trafiłas na swojego lekarza, którego lubisz i pewnie ufasz. Dobre rozpoznanie, dobrze dobrany lek i wszystko pod kontrolą :tak: Niech Alus szybko zdrowieje..

Dzien dobry :-)

Mamunia - czuje sie nienajgorzej dalej mnie pobolewa ale tylko wtedy jak sie ruszam czyli nie jest zle ale chyba pojde z tym do lekarza bo boje sie jakby mnie drugi raz zlapalo i jak bym zaslabla a dziewczyny same w domu:szok::no: mam nadzieje ze nie zaproponuja mi paracetamolu:wściekła/y::wściekła/y:

Dzień dobry :-)

Olinda,

idz koniecznie, lepiej to sprawdzić.. Trzymam kciuki za dobrą diagnozę i żeby już nie bolało..

Witam
U mnie leci powoli tylko noce ostatnio nieprzespane :no: Probujemy jakos poustawiac meble w naszej sypialni tak zeby lozeczko i dodatkowa szafa sie zmiescila i jakos koncepcji nie mamy :baffled: Zwlaszcza ja bo ciagle mi cos nie pasuje, tym bardziej ze A wraca po 17.00 z pracy, a ja sama nie bede mebli przesuwac. No i tak narazie wszystko stoi rozwalone. :eek: Przestawilismy wczoraj nasze lozko, niby rozmiar double a takie wielkie, no i nie wiem czy mi pasuje w tym kacie (chociaz jeszcze wczoraj mi pasowalo) :dry: :sorry2:
Kuriera do paczki znalazlam, jest u nas w miescie dziewczyna ktora reprezentuje firme kurierska i przez nia zalatwilam. Tak wiec dzieki dziewczyny za pomoc, teraz mi pozostalo czekac na pake.

Chorym dziewczynom i ich maluchom zycze powrotu do zdrowia. :tak:
Ja (odpukac) trzymam sie w tej ciazy poki co bez chorobska i oby tak zostalo do konca

Ostatnia edycja:
Mamunia dzięki chłopaki ok. Krzyś w szkole, Karolek śpi, ma jeszce katar, ale tak poza tym ok, choć nadl sporo marudzi, przez te zęby.
Olinda czekam na wieści od lekarza.
Myleene jak się czujesz, zdusiłaś chorobe w zarodku?
Bajeczka już niedługo i będziesz tulić maleństwo, szkoda,że teraz nie możesz spać bo później wiadomo, ech tak to już jest końcówka ciąży dłuży się niemiłosiernie.
Maureen a Ty jak się czujesz? Jak Twoje Księżniczki w szkole?

Zocha czekam na wieści!!!!

witajcie
dawno nie pisalam ale czasem was podczytuje zeby byc w miare na biezaco:tak:.
U nas w miare spokojnie. Tylko mala ostatnio strasznie wysypana i niewiem od czego:no:.Musze odstawic wszystkie kosmetyki i zobacze czy bedzie poprawa...Podejrzewam ze to od oliwki bambino bo dopiero niedawno zaczelam stosowac.
Zycze szybkich powrotow do zdrowia :tak:.milego dnia:-)

Dziewczynki kiedy dzieci przestają tak psocić???
Mój Lolek wszędzie broi, obrywa tapety, rozypuje wszystko, wylewa, kruszy,rozrzuca itd.
Nie pamiętam jak to było u Krzysia..

Medio,

dziękuję, znośnie ;-) Do szkoły chodzi tylko Paulinka, Amelka ma niecałe 1,5 roku ;-)
Co do brojenia - moja mała tez broi niesamowicie i.. też nie pamiętam jak to było ze starszą :-D Musimy uzbroić się w cierliwośc, nie ma wyjścia kochana..

bajeczka,

meblujcie dotąd, aż w końcu wszystko Ci przypasuje :tak:

pixi,

oby wysypka szybko znikła :tak:
Jak będziesz miec czas, to skrobnij czasem więcej ;-)

reklama
Medio - nie dostalam sie dzisiaj do lekarza bo juz nie bylo miejsc jak dzwonilam mam nadzieje ze jutro sie dostane bo nic sie nie polepszylo ciagle jestem na przeciwbolowych tabletkach :wściekła/y::-:)-( a co do brojenia to Olivka tez broi jak diabli w przeciagu paru min nie mozna przejsc przez pokoj wszystko jest powywalane z ksiazkami z polki na czele i tez nie powiem kiedy to sie konczy bo Ola zawsze byla grzeczniutka i nigdy z nia ne mialam takich przebojow:szok::-D

Do góry