lucin@
Mama Ali i Krzysia
Melka - mój Krzyś też dostał brzydkiej wysypki (na główce, udkach i ramionkach) i zaczęłam Go kąpać w samej wodzie z dodatkiem rumianku (bo też sądzę, że to może być od johnsona ), wysypka jakby się zmniejsza, ale nie jestem pewna. Spróbuję tez tego co napisałaś (Oilatum), chociaż Krzyś też nie ma suchej skóry, ale nie zaszkodzi dobrze ją nawilżyć - tak myślę
Ale dziś u mnie pada a miałam zacząć biegać
Jutro przyniosę sobie z garażu rower stacjonarny - będzie dobry na niepogodę
Zaczęłam brać tabsy Cerazette, dlatego już zaczynam ćwiczyć, żeby nie przytyć (ostatnio po Ali jak zaczęłam je brać to 5kg przytyłam i za cholerę nie mogłam tego zrzucić ). Poza tym umówiłam się już na założenie implantu tylko strasznie długo się czeka - wizytę wstępną (!?) mam na 8 września, a potem podobno można czekać jeszcze nawet miesiąc (!!)
A co do wagi brzdąców, to Krzyś ma już 4800g Zdaje się, że całkiem ładnie przybiera Jak myślicie?
Ale dziś u mnie pada a miałam zacząć biegać
Jutro przyniosę sobie z garażu rower stacjonarny - będzie dobry na niepogodę
Zaczęłam brać tabsy Cerazette, dlatego już zaczynam ćwiczyć, żeby nie przytyć (ostatnio po Ali jak zaczęłam je brać to 5kg przytyłam i za cholerę nie mogłam tego zrzucić ). Poza tym umówiłam się już na założenie implantu tylko strasznie długo się czeka - wizytę wstępną (!?) mam na 8 września, a potem podobno można czekać jeszcze nawet miesiąc (!!)
A co do wagi brzdąców, to Krzyś ma już 4800g Zdaje się, że całkiem ładnie przybiera Jak myślicie?