reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Czesc dziewczyny, no to mnie postraszylyscie. Ja od kilku dni mam katar a ostatnio kaszel. Na dodatek w nocy mam uczucie jak bym spala z glowa przy kaloryferze, tak sucho mam w gardle. Zarazilam sie chyba od siostrzenca meza. Ja nie wiem ale od kiedy w ciazy jestem, za kazdym razem kiedy on przy mnie kichnie ja sie potem tydzien kuruje, nigdy nie podejzewam zadnego wirusa bo on alergikiem jest wiec ciagle kicha, a potem okazuje sie ze cos zlapalam. Jak narazie nie mam nawet podwyzszonej temp, bo codziennie sprawdzam. Ale kurcze ten katar mnie wykonczy. No i teraz nie wiem czy to tylko zwykle przeziebienie, czy nie zlapalam tej swinskiej grypy. No ale w srode mam wizyte u poloznej, wiec jak mi nie przejdzie to z nia pogadam. Kruszynka jak zawsze tryska energia:-D wiec narazie nie chce panikowac, ani w paranoje wpadac.

reklama
Witajcie:-)
Ostatnio sie przeprowadzałam i chciałam się zapytać czy któraz z was rodzila w Chase Farm Hospital na Enfield.Ja mojego synka rodziłam w Nortch Hospital na Edmonton.I nie mam przyjemnych wspomnień.A o tym szpitalu to nic nie słyszałam...Wiecie coś może? Wiem ze to wszystko zależy od tego na kogo sie trafi-na jaka polożna itp...
Moj lekarz polecał ten szpital..Ale ja jednak bardziej ufam mama ktore tam rodzily i moga cosik powiedziec...

MYLEENE no mam nadzieję,że nie zamkną granic,nie strasz nas:szok:
makta no francuzi nie kochaja anglików ale wobec dzieci takie zachowanie to według mnie lekka przesada:no:
matisek miej oczy otwarte ty najlepiej bedziesz wiedziec jak cos będzie nie tak z kruszynka,masz racjęj eśli tylko katarek cię chwycił to nic powaznego i nie trzeba w panike wpadac,dzidzia zdrowa to najważniejsze niech tryska :tak:życiem

Witam wszystkie mamusie stare (bez obrazy ;-)) i nowe:-)
Nie mam czasu pisac ale jak tylko mam chwilke to was podczytuje:-) Widze ze wiekszosc rozjechala sie na wakacje, tak wam zazdroszcze wyjazdow do Polski:tak:Ja teraz nie predko sie wybiore, bo kurczaczek malutki jeszcze i nie mamy paszportu i tak:-(pewnie dopiero pod koniec roku na swieta ale za to chyba zostane z miesiac bo w pazdzierniku bedzie rok jak nie bylismy w domku:-:)tak:
Myleene, Tajchi jak wasze chlopaki sypiali pierwszy miesiac? Bo moj synek spi mi po godzince (czasem nawet drzemki po 30min) i potrafi nie spac z godzinke i sie rozgladac:szok: Wiem, ze dojada bo w ciagu ostatniego tygodnia przybral 500gram! A to chyba sporo? Lece obiad gotowac poki spi:-) buziaki

Czesc dziewczyny.
Ciekawa jestem co by dalo im zamkniecie granic jak oni miedzy soba rozprzestrzeniaja ta swinska grype. W tym tygodniu gadali ciagle w radiu ze zamierzaja zamknac szkoly do konca roku zeby dzieci nie zarazaly sie nawzajem.

melka mój synus ładnie śpi cały czas,od samego urodzenia do dzisiejszego dnia:tak:(odpukać) wstawał ze 3-4razy na cyca na początku ale szybko usypiał,a poźniej juz stopniowo coraz rzadziej się budził teraz wstaje raz w nocy na butlę:tak:(pomijając nocki na zęby):wściekła/y:
kamilalopez no masz rację co im by to dało,w zasadzie nic,boto juz jest wszędzie Anglianie jest krajem o najmniejszej zachorowalności tylko o największej,więc to inne kraje powinny nie wpuszczać Angoli do siebie z obawy o rozpowszechnianie grypy. Ale to znaczyłoby,że ja bym chyba nie pojechała do Polski bo mamy auto na ang.blachach i traktowali by nasjak intruzów:baffled:

dobranoc mamuski

witam panie
ja jestem w 11 tyg ciazy :-) i co prawda nie mam zielonego pojecia co i jak? wiec jesli mozecie prosze o jakies wiadomosci co i jak? co prawda zaposalam sie do GP, ale onie niewiele robia:baffled:. prosze o jakies informacje o badaniach kiedy i jakie?
pozdrawiam wszystkich goraco

Witam witam wszystkie mamuśki w ten piękny słoneczny szkocki poranek :-):-)
jak tak pięknie świeci słonko to od razu więcej energii w sobie czuję.
Aktywny weekend i tydzień mi się zapowiada bo właśnie wczoraj doleciała do nas moja mama więc będziemy zwiedzać, oglądać i jeździć po okolicach...tym bardziej, że to jej pierwszy raz w Szkocji.
I tak jakoś moja tęsknota za Polską od razu troszeczkę zmalała...cudne uczucie :)
Aaaa...i oczywiście miło widzieć kolejna mamusie na naszym forum :tak::tak::tak:
Miłego dnia dziewczynki a ja szykuje się na wielkie zwiedzanie okolic.

reklama
Do góry