reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Witajcie :-)

Witam nowa, oby przyszla mamusie ;-):-), daj znac Moni$ka, jak cos juz bedziesz wiedziala.

Ja tez w calutkiej ciazy nie mialam ani jednego badania ginekologicnego.

A u nas sliczne sloneczko i zaraz wychodzimy. Pa pa, zajrze pozniej :-)

reklama
Moniska to, że kreska jest słaba może oznaczac poprostu wczesną ciążę:tak::tak: Kreska jest kreską, a tym bardziej na trzech testach, jesteś w ciąży:-) Gratuluję
Ja tez miałam słabiutką na trzech testach ale dlatego że był to dopiero 4 tydzień ciąży:-)

czesc wszystkim:-D

olinda dzisiaj mam to spotkanie na 15:tak:
ja bylam badana ginekologiczne jak bylam w szpitalu bo mialam dosc silne krwawienie i tam zbadal mni ginekolog chyba zeby zobaczyc czy maja mnie puscic do domu czy zostawic.

Witam Moni$ka na forum i czekamy na wiesci:-)

Moniska to, że kreska jest słaba może oznaczac poprostu wczesną ciążę:tak::tak: Kreska jest kreską, a tym bardziej na trzech testach, jesteś w ciąży:-) Gratuluję
Ja tez miałam słabiutką na trzech testach ale dlatego że był to dopiero 4 tydzień ciąży:-)

czesc wszystkim:-D
Oczywiście,że tak ja tez miałm na początku jaśniutką drugą kreseczkę:tak:.

Ja właśnie przeglądam internet w poszukiwaniu jakiegoś prywatnego gabinetu ginekologicznego albo coś w tym stylu. Tak w razie jakby kiedyś udało mi się zajsc w ciążę. Nie chcę już czekac do 12 tygodnia i martwic się jak będzie tym razem.
Myślicie, że są takie wogóle???

No to jestem po konsultacji i jestem zalamana tym co uslyszalam:crazy:
ja jestem po 3 cc bylam cieta zawsze po staremu czyli pionowo bo tak mialam pierwsze ciecie i 3 razy mialam pelna narkoze dla tego ze kiedys blokad praktycznie nie robili a do tego ja mam epi a ten niby lekarz stwierdzil ze beda mie ciac jak wszyskich czyli dadza blokade i poziomo beda ciac
Mam miec krzyz na brzuchu?wybieram sie jeszcze do polskiego ginekologa skonsultowac to wszysko bo normalnie wierzyc nam sie nie chce...a nastepne usg mam miec dopiero w 28 tyg normalnie zalamka

WITAM WIECZOROWĄ PORĄ :happy2:

SYLWIAm NAPEWNO TAKIE SĄ CHOĆ NIGDY NIE SZUKAŁAM ŻYCZE POWODZENIA W POSZUKIWANIACH:tak:

zQo - TO ŻE BĘDZIESZ MIALA USG W 28 TYGODNIU TO JEST W TYM KRAJU NORMĄ JA TEŻ BYŁAM PRZERAŻONA CAŁĄ TUTEJSZĄ OPIEKĄ CHOĆ PRZERAŻONA TO I TAK DELIKATNIE POWIEDZIANE A JEŚLI CHODZI O KONSULTACJE Z POLSKIM LEKARZEM TO PEWNIE JAK MASZ TAKĄ SPOSOBNOŚC BĘDZIESZ SPOKOJNIEJSZ A TO PRZECIEŻ WAZNE I DLA CIEBIE I DLA DZIDZIUSIA:-) A GDZIE CHODZISZ DO TEGO LEKARZA BO SYLWIA m POSZUKUJE?????????????????????

KOLOROWYCH SNÓW:-)

czesc dziewczyny!dolaczam do grona ciezarowek:-)
zQo - ja tez mialam cc i poziom byl:tak:a usg to tu norma,choc nie natrafilam na problem jeszcze w razie czego o szybsze,jesli mnie cos trapi czy sie martwie-zawsze daja szybsze skierowania....bynajmniej u mnie w gp;-)nie narzekam,wrecz jestem baaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona:tak:

reklama
olinda ja jestem ze Szkocji i slyszalam ze w glasgow jest polski gin a z tego co czytlam w necie to w Anglii sie troche oglasza polskich ginekologow.
katarzyna_s Tylko ze ja 3 x mialampionowo a oni teraz chca mi poziomo zrobic masakra poprostu:tak:

Do góry