reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Czesc w niedziele:-)

Jak samopoczucie u wszystkich?
Ja w ciazy niby nie jestem, ale samopoczucie do bani, padnieta jestem jak nie wiem. No w koncu od 8 miesiecy nie spalam.... Takze dobra rada- wyspijcie sie porzadnie, potem nie bedzie kiedy...:-D:-D
A tak serio, to wszystko u nas w porzadku. Pogoda dopisuje, wiec zaraz zmykamy na dwor. Olivier troszke podziebiony, ale temperaturki nie ma, wiec to mnie cieszy.

Milej niedzieli :-)

reklama
Alex dobra rada dla dziewczyn w ciąży, śpijcie teraz bardzo często i długo bo póżniej nie będziecie mogły:-). Moja Laura ma już 10 miesięcy, a dalej budzi sie w nocy na mleczko. Zje i zasypia a ja muszę sie męczyc, bo nie umie tak szybko zasnąć.

Pamiętam jak to było z moim Krzysiem, nie dał mi pospać do 3 roku zycia, ale tak do 2 lat było najgorzej. Liczę,że teraz będzie lżej, ale któż to wie.

Witam i ja:-):-):-)

U mnie jesli chodzi o spanie to dziewczyny spaly szybko cala noc ale konrad do tej pory lazikuje nie raz przespi cala no a nieraz przychodzi po mnie zebym z nim spala...
Mnie ostatnio czesto glowa boli a jeszcze od kilku dni cos mnie dziasla bola:crazy:

Hej wieczorowa pora :-)

Gusia- ja mam prawie 9miesieczne dziecko i wstaje w nocy pare razy, bo on chce cycusia. Takze nie jestes sama, he he ;-):-):-D
A oczywiscie Medio i Olinda doskonale wiedza jak to jest, bo doswiaadczyly juz tego :-D:-D

A u nas po staremu, nic sie nie dzieje. Maly spi, mam chwile dla siebie...:happy:

DZIEŃ DOBRY W PONIEDZIAŁKOWY PORANEK:tak:

U NAS WEEKEND MINĄŁ NIEWIADOMO KIEDY A WSUMIE NIC CIEKAWEGO NIE ROBILIŚMY ;-)

CO DO SPANIA TO OLA BUDZIŁA SIĘ CO 3 GODZ DO JEDZONKA ALE WŁAŚCIWIE OBYŁO SIĘ BEZ AWANTUR I ZARAZ SZYBCIUTKO ZASYPIAŁA I OD POCZĄTKU NIE BYŁO Z NIA PROBLEMU JAKBY DZIECKA NIE BYŁO W DOMU :tak::szok: ZA TO TERAZ MAM PRZECZUCIE ŻE OLIWKA MOŻE NADROBIĆ ZALEGŁOŚCI ZA OLĘ :baffled: I ŻE NIE BĘDZIE LEKKO ALE NIKT NIE OBIECYWAŁ ŻE TAK BĘDZIE:-D:-D

ZQo- JEŚLI CHODZI O BÓL GŁOWY TO NORMA MNIE I MEDIO TEŻ BARDZO BOLAŁA I TO CZĘSTO:baffled: BIERZ PARACETAMOL MOŻESZ WZIĄŚĆ 2 TABLETKI NA RAZ MAM NADZIEJE ŻE CI PRZEJDZIE SZYBCIUTKO

ALEX A JAK OLIWIEREK SIĘ CZUJE?????????????

BUZIACZKI

Witaski!
Ja zaraz zmykam do poloznej. Mam nadzeje,ze bedzie punktualna, bo jak do tej pory opoznienia 40 min to u miej norma.:baffled:
U nas rano troche popadalo, Krzys w szkole, ale cos mu sie nie chcialo isc, bo rano cos kombinowal,ze go skora swedzi i pewnie ma wysypke i nie moze isc do szkoly;-):-D:-D:-D, oczywiscie skora czysta,bo sprawdzilam- ale bajer byl niezly:-D, po chwili sie przyznal.:happy: Maly kombinator.
Pozdrawiam.

Czesc :-)

Z Olivierkiem chyba lepiej, zauwazylam ze nie cieknie juz mu tak z tego noska, ale taki zapchany jeszcze troszke ma. W ogole temperatury nie mial i nie ma i to mnie cieszy. Dzieki za troske. :-):-)
Medio- no to swietny kombinator z Twojego Krzysia, usmialam sie czytajac, he he :-D:-D

A wiecie ze mnie w ciazy poza jednym razem w ogole glowa nie bolala?:szok: Ciaza mi uleczyla wszystkie dolegliwosci, na prawde lepszej nie moglam sobie wymarzyc. :tak::tak:

Ok, na razie znikam, zajrze pozniej. Milego dnia...:-)

reklama
Witajcie
Znowu kilka dni nie pisałam.Wpadam sie przywitac i zarazem pozegnac na kilka dni.Jutro lecimy na tydzień do PL i tam juz wcale nie bedzie czasu na kompa.trzeba korzystac bo teraz planujemy dopiero w maju poleciec.No chyba że cos sie wydarzy po drodze...

Olinda ja mam identycznie jak ty Kolin spokojny,nawet w ciazy jak byłam to miał stałe pory kopania w brzuszku:-):-):-)
A Natan to calkiem inne dziecko,od pewnego czasu zaczał sie rzucac na podłoge i wpadac w histerie,jak cos jest nie po jego mysli.Czego z Kolinem nigdy nie doswiadczylam,ale tak jak napisalaś nikt nie mowił że bedzie lekko.:-D

Medio super te zdjecie z USG,ja jak mialam robione usg to tez łezki sie kreciły w oku.To takie fajne uczucie zobaczyc na ekraniku malego człowieczka.A Krzys to odwazny chlopak ja bym nawet nietknęła kijem tego węża. No i fajnie kombinuje zeby nie isc do szkoły.a jak wizyta u poloznej,no to musisz sie naczekac.JA zawsze mialam punktualnie wizyty.

Alex zdrówka dla twojego słodziaka,mi tez podoba sie te zdjecie w podpisie.Uroczo wygląda.Fajnie masz ze ciaza cie uleczyła,bo ja po pierwszej ciazy to mam teraz nonstop bole pleców.

ZQO zdowka dla ciebie przesyłam.Dzielna kobieta jestes.Ja nie mam problemow z bolami głowy,no ale za to jak juz wspomnialam bole pleców to moj koszmar.w drugiej ciazy jak mnie złapał to 3 dni lezałam.Ale bralam paracetamol.

Ok mamuski pieknej pogody wam zycze i zdrówka także.

Do góry