reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Oj było fajnie. Byliśmy nad morzem, w zoo i wogóle Krzysiu się wyszalał i naciągał mnie bardzo haha, za teraz post, w końcu 6 tyg robił to na co miał ochotę, a teraz szkoła i obowiązek nauki go czeka.
Alex3meyer śliczne to zdjęcie synusia masz w podpisie.

Ostatnia edycja:
DZIEŃ DOBRY:tak: WŁAŚNIE JEMY ŚNIADANKO A POTEM PĘDZIMY DO PRZEDSZKOLA I NIE MAM WIĘCEJ PLANÓW NA DZIŚ MOŻE COŚ WYMYŚLE :rofl2:

MEDIO FAJNIE ŻE JUŻ JESTEŚ ALE CHYBA SZYBCIEJ PRZYJECHAŁAŚ NIŻ PLANOWAŁAŚ CZY MI SIE WYDAJE????????

ŻYCZE MIŁEGO DZIONKA:tak:

Witaj Olinduś, nie przyjechaliśmy wcześniej, tylko tak jak było zaplanowane, Krzyś w końcu musiał pójśc do szkoły, bo i tak kilka dni już opuścił. A widzę,że Twoja Ola już w pzedszkolu. Jak jej tam?

CZEŚĆ MEDIO
OLA Z PRZESZKOLA BARDZO ZADOWOLONA W TYM TYGODNIU ZWIEKSZYLIŚMY JEJ DNI I CHODZI TERAZ 4 DNI W TYGODNIU WŁAŚCIWIE ZAKLIMATYZOWAŁA SIE OD RAZU OD PIERWSZEGO DNIA (A JA TAK BARDZO PRZEŻYWAŁAM:szok:) NO I PANI W PRZEDSZKOLU JEST Z NIEJ ZADOWOLONA I POWIEDZIAŁA ZE ZACZYNA ŁAPAĆ SŁÓWKA POWOLI TAKŻE SUPER NIE MOGŁAM SOBIE LEPIEJ TEGO WYMARZYĆ. A JAK TAM KRZYSIU BYŁ JUŻ PIERWSZY DZIEŃ W SZKOLE ?

Witajcie:-)
Ale sliczniutkie zdiecie Krzysia- Medio. Fajowy chlopak!:tak::tak::-)
Opowiadaj jak bylo.
A jak samopoczucie u Was?

A u nas dzis znowu sliczne sloneczko. Mialam wyjsc, ale Oliwier padl jak mucha, to na razie jeszcze nie wyjde, pozniej moze. A zmeczony, bo noc mial ciezka. Wczoraj wyszly mu dolne obie dwojeczki, a dzis obie gorne. Biedactwo moje....

Milego dzionka

Hej dziewczyny:-):-):-)
znow sie troche opuscilam ale ostatnio jakas do d ...jestem i wszysko mnie wkurza a zwiazku z tym weny brak...ale dzis sie zebralam zeby cos skrobnac:-):-):-)

Alex usg trwalo bardzo krociutko ale wszystko ok super bylo widac glowke raczki nozki kregoslup ....dzidzia ma 7,6cm i termin mi sie troszke przesunal z 29 na 25 marzec.

Moj konrad tz juz 3 tydziern chodzi do przedszkola na 2,5 h i pierwsze dwa tyg byly bardzo trudne bardzo plakal przy rozstaniach ale w tym tyg juz ok i dzis powiedzial ze to jego szkola:-D:-D:-D

Ale super zQo! Ja to tak ryczalam na usg, ze babka nie mogla mi tam po brzuchu pojezdzic za bardzo, tak sie prawie zanosilam od placzu....:tak:ze wzruszenia oczywiscie... Jakie to jest niesamowite, nie? Takie male i juz wszystko ma. Ja nie moglam sie pozbierac, takie to na mnie zrobilo wrazenie:tak:. Cud zycia....
Dobrze ze juz Konradek sie troche zaaklimatyzowal w przedszkolu. Bedzie ok ;-):-)
A Tobie zdrowka zycze i dobrego humorku... niestety sama wiem jak to jest- te hustawki nastrojow....:laugh2::laugh2:

Ok, milej nocki mamuski, pa...:-)

Alex ja to plakalam ze szczescia oczywiscie na pierwszym usg jak zobaczylam bijace serduszko mimo tego ze to ciaza bardzo niespodziewana:tak:

a co do chumorkow to mnie strasznie drazni tesciowa mieszka z nami od ponad 3 mies a miala gora miesiac:crazy:

reklama
Do góry