miraaa1983
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wybierz się do Polskiej przychodni.Ja jestem na wyspach od końca kwietnia...dokładnie doncaster obecnie to 19 tyg ale martwi mnie ze nie miałam sprawdzane poziomu hormonów a zaznaczyłam położnej ze brałam hormonu w okresie dojrzewania gdyż miałam problemy z miesiączkowaniem jestem tez po usunięciu lewej jajnika z jajowodem...cierpię na pcos dlatego jak sie dowiedziałam o ciąży to byłam taka szczęśliwa a boje sie bo to moja pierwsza ciąża i nie wiem jak tu opieka medyczna wyglada z tego co widzę to za dobra nie jest lekarze w moim mieście głównie recepty wypisują zero skierowań na badania czy do specjalisty...
17 mam mieć robiony scan...z ta przychodnia to dobry pomysł popatrzę w necie czy coś tu w mojej okolicy jestWybierz się do Polskiej przychodni.
Tanio nie będzie ale zawsze cie to uspokoi. W 20 tyg powinnaś mieć scan. Może wtedy też podpytaj o to co cię martwi. Porozmawiaj z położna.
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj, najlepszy sposób to truć lekarzom/położnym i panikować, Ja też zaszłam w ciąże z PCOS i zrobili mi wczesne USG (7 tyg) i pozniej za dwa tygodnie żeby mnie uspokoić.Ja jestem na wyspach od końca kwietnia...dokładnie doncaster obecnie to 19 tyg ale martwi mnie ze nie miałam sprawdzane poziomu hormonów a zaznaczyłam położnej ze brałam hormonu w okresie dojrzewania gdyż miałam problemy z miesiączkowaniem jestem tez po usunięciu lewej jajnika z jajowodem...cierpię na pcos dlatego jak sie dowiedziałam o ciąży to byłam taka szczęśliwa a boje sie bo to moja pierwsza ciąża i nie wiem jak tu opieka medyczna wyglada z tego co widzę to za dobra nie jest lekarze w moim mieście głównie recepty wypisują zero skierowań na badania czy do specjalisty...