Mamabazylia mowim zdaniem to usg co miałaś to jakieś dziwne bo wedle MOICH [ więc ktoś musi potwierdzić bym w błąd nie wprowadziła ] informacji wynika, że jeśli to był skan prenatalny by sprawdzić czy dzidzia zdrowa plus test pappa to jednak za wcześnie.. 11t6dzien do 13t6d się go wykonuję. Chyba, że Ty na taki nie poszłaś to przepraszam
U nas też na drugim szpitalnym babka niewiele mówiła i jeszcze mnie rozzłościła. Ich trzeba pytać jak się nie kwapią. Na pierwszym w 9 tygodniu babka się bardziej wysiliła mimo iż trwał minute może dwie. Ja ich olewam, chodzę na prywatne. Po co się stresować.
Gratuluję
Mamcia oby te dni Ci szybko zleciały a w domku dużo roboty masz? czy już wszystko gotowe czeka??
mamabazylia ja jestem z sierpniówek i tak. Na prenatalnym miałam sprawdzane właśnie przezierność i kość. Babka sama powiedziała, że jest ok, jaka przezierność ale że krew musi być pobrana dodatkowo by wykluczyć ryzyko a co do kości to, że jest ale że maluch się kijowo ułożył ale nie widzi powodu do obaw.
Potwierdziłam więc na prywatnym, że dzidzia cała i zdrowa.
Sylwunia, trzymam kciuki by było wszystko dobrze. Na pewno będą się Wami dobrze zajmować teraz, nie stresuj się niepotrzebnie i pij dużo, ponoć to pomaga
Mamusia wymyśliłam sobie Dextera. Wiem, że w pl są straszne opinie ale ja mam to gdzieś. Dziecko na pewno będzie żyć tutaj a jak wiemy, w uk imion różnych różnistych od groma i nie jedno ciężko wymówić, w dodatku nie słyszałam by dzieci z jakiś konkretnych się śmiały. To na szczęście nie polska