mama z UK
mama Oleńki ;)
aga.m moja mała zaczeła wymiotowac jak miala miesiąc,poza tym na policzkach i na raczkach miala czerwone plamy,swedzialy ja bo probowala to drapac.Wymyslali nam tutaj choroby takie ze mi deba wlosy stawaly,okazalo sie ,co z reszta sugerowalam od poczatku,ze jest to skaza bialkowa,no ale ze tutaj nie uznaje sie takiego zjawiska to wysylaja po szpitalach.Ja nameczylam sie 4 miesiace z tymi lekarzami. Az wkoncu poprosilam polskiego pediatre na kolejenej wizycie zeby napisal mi list do gp ze ola ma jak to tutaj nazywaja -nietolerancje na laktoze- bo mi gp nie wierzy.A chodzilo o to ze Ola dostawala mleko ktore mozna bylo kupic tylko w aptece i ze recepte mogl na to mleko wypisac tylko gp. Dopielam swego Ola pila to mleko do roku czasu i nie bylo zadnych sensacji. Skaza minela. Wez pod uwage skaze bialkowa zanim wmowia ci ,tak jak mi wmowili ze jest to np choroba ktora leczy sie tylko operacyjnie.
elzu to dobrze ze u was tak wszystko sprawnie wyglada,my musimy jezdzic do Londynu a tam jest poprostu koszmar.!!!!
Ja dzisiaj kiepsko sie czuje,nic nie pomaga,ani travel bands ani coca-cola,a mam tyle spraw jeszcze do zalatwienia przed wyjazdem.Mam nadzieje ze juz niedlugo minie to wszystko.
A dziewczyny mam pytanie do mam ktore sa jeszcze w ciazy i tych ktore sa po. Jestem w 8 tyg ciazy,przytylam juz 5 kg,jestem przerazona!!!! W pierwszej ciazy do 3 miesiaca chudlam,potem tak ksiazkowo,dopiero w dwóch ostatnich miesiacach przytylam bardzo,w sumie 30kg. Jestem zalamana,jak ja teraz juz tyje to co bedzie na koniec:-szok: Jak bylo u was?
elzu to dobrze ze u was tak wszystko sprawnie wyglada,my musimy jezdzic do Londynu a tam jest poprostu koszmar.!!!!
Ja dzisiaj kiepsko sie czuje,nic nie pomaga,ani travel bands ani coca-cola,a mam tyle spraw jeszcze do zalatwienia przed wyjazdem.Mam nadzieje ze juz niedlugo minie to wszystko.
A dziewczyny mam pytanie do mam ktore sa jeszcze w ciazy i tych ktore sa po. Jestem w 8 tyg ciazy,przytylam juz 5 kg,jestem przerazona!!!! W pierwszej ciazy do 3 miesiaca chudlam,potem tak ksiazkowo,dopiero w dwóch ostatnich miesiacach przytylam bardzo,w sumie 30kg. Jestem zalamana,jak ja teraz juz tyje to co bedzie na koniec:-szok: Jak bylo u was?