reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Hej babeczki,

u mnie nastrój troszkę lepszy, bo słonko wyszło, juupi
Poszłam na spożywcze zakupy, szłam spacerkiem, ptaszki śpiewały, wiaterek wiał, ale przyjemnie :tak: Zaraz biorę się za robienie drożdżówek z serkiem i jagodami, obiadek mam z głowy, bo mężuś rano zrobił.. i to moje ulubione gołąbki, mnniam..
Acha, no i przyszła mi tunika, którą kupiłam na ebayu za symbolicznego funciaka :-) - nówka z metką, jest super :tak: tak więc dziś jest dobrze :-D

Wam też życzę udanego dnia :tak:

Witajcie
U nas już drugi dzień przepiękna pogoda, prawdziwa wiosna, aż chce się żyć. Najgorsze, że po tej ciąży nie mam się w co ubrać bo jeszcze kilka kilo zostało do zrzucenia i nie mieszczę się w ciuchy przed ciążą.
U nas chyba kryzys z karmieniem zażegnany. Nakładki sprawdziły się doskonale. Ciągnie z obydwu piersi. Więc teraz dziecko szczęśliwe i mamusia szczęśliwa :-)
A dziś to już zupełnie mam jakiś przypływ energii, wstałam po 7.00. gdzie Maya jeszcze śpi i ja też bym mogła. I najchętniej to bym na jakiś spacer już wyszła, no ale poczekam chociaż do 11.00
Miłej niedzieli dziewczyny :-)

Maureen ja też czasem przysiądę się do ebay'a to za grosze jakiś ciuch dorwę. Bardzo dużo rzeczy kupiłam dla Mayki płacąc za nie dosłownie funta + koszty przesyłki. Fakt, że używane ale te maleńkie rzeczy w bardzo dobrym stanie były.

ropucha miłego pobytu w Polsce i rzeczywiście uważaj na siebie

a no i kingusia już napewno ma swoją córeczkę... Daj znać co i jak

Bajeczka,

to super wiadomośc :-) Niech Maya ciągnie ile wlezie ha ha :tak: Oby tak dalej.

ja na ebay'u też dużo rzeczy kupiłam Amelce, teraz maluszkowi. Tak jak piszesz - takie maleńkie ubranka zazwyczaj nie są wcale zniszczone, a ile można zaoszczędzić.. albo więcej kupić :-D
Ostatnio upolowałam fotel do karmienia z podnóżkiem za niecałe 40f - nowy kosztuje ok.200f:tak:
Teraz szukam poduszki do karmienia Boppy Pillow, strasznie droga jest, nówka ok.50f, niestety swoją po Amelce sprzedałam, ale skąd człowiek może wiedzieć co mu się jeszcze w przyszłości przyda :confused: A poza tym.. lubię to szperanie i licytacje w ostatnich sekundach :-D:tak:

Miłego dnia dla wszystkich.

Hej mam prozbe-napiszcie mi dziewczyny jak myslicie co powinnam zrobic?
Jestem w 12 tc i mam twardnienie brzucha,macicy, i kobiecych narzadow tez ,kilka dni temu bolaly mnie uda,pupa i brzuch,a dzis to twardnienie-mam wrazenie jakby dzidzius mial mi wypasc...
Boje sie czy to nie szyjka macicy sie skraca ale nie wiem co robic -dzwonilam do poloznaj to powiedzala zebym poszla do GP ze moze mi cos przepisac(czy wysle mnie do ginekologa?)
z gory dziekuje za odpowiedz

Hej mam prozbe-napiszcie mi dziewczyny jak myslicie co powinnam zrobic?
Jestem w 12 tc i mam twardnienie brzucha,macicy, i kobiecych narzadow tez ,kilka dni temu bolaly mnie uda,pupa i brzuch,a dzis to twardnienie-mam wrazenie jakby dzidzius mial mi wypasc...
Boje sie czy to nie szyjka macicy sie skraca ale nie wiem co robic -dzwonilam do poloznaj to powiedzala zebym poszla do GP ze moze mi cos przepisac(czy wysle mnie do ginekologa?)
z gory dziekuje za odpowiedz
Moim skromnym zdaniem to GP może ci dać skierowanie jak mu to wszytko powiesz:tak:trzymam kciuki. Bo w sumie on ci w tym temacie chyba sam nie pomoże...

olcia 23 idz do tego GP,moim zdaniem na pewno wyśle Cię do ginekologa(przynajmniej powinien),bo co moze Ci przepisac i na co jeśli nawet nie wie czy się coś dzieje złego czy nie....A miałaś juz robione usg?Wszystko było ok?
bajeczka super,że nie masz juz problemów z karmieniem.Oby tak dalej!

Ja mam usg połówkowe w czwartek i nie mogę się doczekac...:-)
Pozdrowienia i miłego wieczorku;-)

Witajcie,
gdzie się podziewacie?
ja na etapie porządków, w końcu ogród posprzątałam i można zakupić jakieś kwiatuszki:tak:
ale mi brzuszek urósł:szok:
kingusia ja mam nadzieję, że u ciebie wszystko ok
pozdrawiam i życzę miłego dnia

Ja tez sie melduje !
Na 14 ide do poloznej ...ciekawe co tam nowego sie dowiem no i ile mam na plusie ...;/

karis ja tez musze jakies kwiatki posadzic -uwielbiam to:)

dziewczyny jakie kupujecie wozki ??Albo juz macie zakupione ??
Ja mam mega mentlik w glowie ;/help :)
moje dwa typy to mutsy rider 4 albo quinny buzz

reklama
Hej dziewczyny , dzięki za kciuki

Kornelia urodziła się 11 marca 2010 o godz.15:14 przez CC
ważyła 4275 g i mierzy 59 cm :-D

załączam zdjątka malutkiej :-)
DSC00122..jpgDSC00129..jpg

Do góry