reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Bajeczka ja Ciebie tez pamietam ze staraczek:-),a tu juz swiezo upieczona mamuska:-)
Ja jestem na etapie odliczania ostatnich dni w pracy,do nastepnego piatku,nareszcie:tak:
potem moge sie zajac bez reszty przygotowaniami.
Obiecalam sobie,ze jak dam rade do ostatniego dnia to sie zaprosze na zakupy w nagrode;-)

reklama
Witajcie,
moja Amelka waży 1180 g:-) pięknie buzię pokazała, serducho pięknie było słychać więć wzruszeń nie brakowało:-D.Mała leży sobie po przekątnej, po lewej str. brzuszka u góry jest główka, a po prawej na dole ma nóżki. I po co było tyle stresów?Nie mogę doczekać się czerwca:tak:
kingusia no trzymam kciuki może już masz to maleństwo w ramionach
bajeczka tylko cierpliwości mogę ci życzyć w tym karmieniu
wonka uk witaj i oczywiście gratuluję
pozdrawiam

Kurcze,powiedzieli Ci wage dziecka ??Bo mi na scanie nie powiedziala ile wazy ;/
Masz zapisane w karcie moze ??
Super,ze malutka prawidlowo sie rozwija :happy2:

kingusia pewnie juz tuli kruszynke :happy2:

Ja bylam na zakupach ...kupilam kilka tunik ktorych niecierpie no ale co zrobic .. i ciazowe rajstopy ..troszke nastroj sie poprawil .

vanilka ja mam na skanie napisane, to jest srednia czterech wymiarów, zawsze możesz wklikać w internecie to ci wagę też wyliczy:tak: dużo jest stronek o usg:-)
Jak się czujesz?

Wpadłam zobaczyć co u Was wieczorkiem, ale nie piszecie ;-)

Ciekawa jestem jak tam Kingusia, na pewno już tuli w ramionach swoją córeczkę :tak::-)

Ja spadam coś przekąsić i chyba się już położę, Amelka dała znów w kość :baffled:

A jutro czeka mnie ciężki dzionek, bo mężuś idzie na szkolenie i będę cały dzień sama, a odzwyczaiłam się już :zawstydzona/y:

Dobrej nocki :tak:

Dziewczyny bardzo dziękuję za odpowiedzi, ja miałam jeszcze wyższe to ciśnienie na pierwszej wizycie u gp, tak że to nie dlatego że szłam szybko czy coś, po drugie kiedyś leczyłam się na nadciśnienie i niby się wyleczyłam:confused:. Położna kazała mi w Polsce iść do lekarza z tym ciśnieniem, ale jeżeli to takie groźne dla ciąży to chyba naprawdę powinna skierować mnie tutaj do szpitala jak najszybciej:wściekła/y:. Dobrze się złożyło że lecę, to może ktoś w Polsce normalnie się mną zajmie:baffled:.

Aha, ten mocz to badała z takiego papierka z kolorowymi kwadracikami, na który wcześniej kazała mi nasikać, a potem przyniosłam jej próbkę. W tym moim moczu były jakieś takie białe farfocle :baffled:

Witam dziewczyny :)
dziękuje za linka. Znazłam trochę wiecej informacji. Szczepienia są rekomendowane ale nieobowiązkowe. Szczepionki są skojarzone :/

Moze uda mi sie dostac mieszkanie a jak nie to wynajmiemy jeszczew tym miesiacu sami:tak:
Zyczę powodzenia. My też się staramy o mieszkanie councilowskie i okazuje się że cierpliwość jest wskazana... Bo wysłaliśmy podanie w lutym , dzisiaj dzwoniłam i odpowiedz najwcześniej przyjdzie za 1-2 miesiące. Tacy zarobieni są. Tylko nie wiadomo jaka ta odpowiedź będzie.... Nie wiem gdzie my będziemy mieszkać, bo w trójkę w jednym pokoju to nie widzi mi się a Londyn jest bardzo drogi , jezeli chodzi o wynajem mieszkan....

Hej babeczki,

ja w przelocie, ganiając za moją małą łobuziarą od rana :baffled::-D

calineczkazbajki,

nam w marcu stuknęły właśnie 2 lata odkąd złożyliśmy papiery na dom :baffled: Czasem ręce już opadają na tą angielską biurokrację.. Życzę Ci powodzenia :tak:

Witajcie dzisiaj,
maureen no to córa daje Ci popalić
a z tą biurokracją to oni mogą wykończyć człowieka niestety.
ja miałam słabszy dzień wczoraj, ale już na szczęście jest lepiej
życzę Wam miłego dnia

reklama
Witam :)
nam w marcu stuknęły właśnie 2 lata odkąd złożyliśmy papiery na dom :baffled: Czasem ręce już opadają na tą angielską biurokrację.. Życzę Ci powodzenia :tak:
My złożyliśmy jeszcze do 3 innych Councili w których nie mieszkamy .Odpowiedź jedna jest pozytywna ale mamy mało punktów( takze małe szanse na mieszkanie) , z dwóch innych negatywna. Na listy czekaliśmy około 2 tyg. Ten wleczący się Council to Council w którym mieszkamy i w którym mamy teoretycznie największe szanse..

Do góry