reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Witam
Dziewczyny u wad deszcz? A u nas snieg zaczal padac :baffled::crazy::baffled: Myslalam, ze juz nas to nie spotka tutaj, a jednak...
Wizyta u poloznej zaliczona. Wedlug niej to do terminu nie urodze, mowila ze nawet z tydzien przenosze...:baffled: Zmacala mi brzuch i glowka sie nieco obnizyla bo nie czula jej w calosci, wiec to dobry znak. Niby, ze mala sie szykuje ale jeszcze ze 2 tygodnie to moze potrwac bo za bardzo sie nie obnizyla....
Narazie sie nie przejmuje, mojej kumpeli to samo mowili a tygodnia nie wytrwala i urodzila.
Musze cos wymyslec na obiad, ale nie chce mi sie robic. Lenia mam...:eek:

reklama
Witajcie,
ładnie ładnie ten deszcz dotarł do nas, a mieliśmy takie plany spacerkowe....
kingusia 1991 dobra stronka, to ja już swojego A. też zacznę szkolić, a dzisiaj jak rodzisz?:-)
pozdrawiam

Niee ... żadnych objawów porodu
hmm.gif

ogólnie wyspałam się pierwszy raz chyba od stu lat...
ale to dlatego, że wzięłam przed spaniem koc taki gruby złożyłam na kilka części i między nogi sobie zapakowałam :-D i nawet na siuśki się nie obudziłam, jedynie raz po 6 ...
ale i tak mi puchnie wszystko... szczególnie pipka mi spuchła :zawstydzona/y:
a mała się " odbija" główką w dół (mam takie wrażenie:sorry2:)

kingusia jak u Ciebie ??

Tak jak wyżej napisałam... żadne rodzenie na dzisiaj się chyba nie zapowiada :no:

Witam
Dziewczyny u wad deszcz? A u nas snieg zaczal padac :baffled::crazy::baffled: Myslalam, ze juz nas to nie spotka tutaj, a jednak...
Wizyta u poloznej zaliczona. Wedlug niej to do terminu nie urodze, mowila ze nawet z tydzien przenosze...:baffled: Zmacala mi brzuch i glowka sie nieco obnizyla bo nie czula jej w calosci, wiec to dobry znak. Niby, ze mala sie szykuje ale jeszcze ze 2 tygodnie to moze potrwac bo za bardzo sie nie obnizyla....
Narazie sie nie przejmuje, mojej kumpeli to samo mowili a tygodnia nie wytrwala i urodzila.
Musze cos wymyslec na obiad, ale nie chce mi sie robic. Lenia mam...:eek:

U mnie deszcz... :-)
a no racja, nie przejmuj się tym, że powiedzieli, że 2 tygodnie, bo może w każdej chwili się zmienić wszystko o 360 stopni...
biggrin.gif

kingusia zazdroszczę Ci tego snu, bo ja dziś 2 godz. w nocy patrzyłam w sufit i do tego to latanie na siusiu:-D
ach to malutka się dobija już....

kingusia nie mow hop ;-)
moze musialas dzisiaj tak dobrze spac ??:happy:wysilek niedlugo Cie czeka .
mocno przytylas w tych ostatnich miesiacach ??
ja mam juz 3 na plusie ;/

karis :-D

bajeczka dla mnie to ich gadanie jakos malo jest przekonujace ;/
centymetrem mierza ,albo macaja i niby tak dobrze wiedza co ,jak i kiedy ;/
jeszcze mi tu tylko brakuje ,zeby akuszerka wiezli do porodu :-D

kingusia zazdroszczę Ci tego snu, bo ja dziś 2 godz. w nocy patrzyłam w sufit i do tego to latanie na siusiu:-D
ach to malutka się dobija już....

Najgorsze jest to, że mam jakieś dziwne obawy, żeby to przypadkiem chłopiec nie był, bo siara będzie w szpitalu
hahaha.gif
bo same różowe pajacyki (kaftaniki na szczęście białe) wzięłam.. jedynie jeden pajacyk mam zielony zapakowany do szpitala :-D
ale mam nadzieję, że GIN w PL się nie pomylił ... chociaż miałam takie dziwne objawy (przesądy) na dziewczynkę.. i wołam do niej po imieniu , więc mam nadzieję, że się to nie zmieni ;-)

no aż się zdziwiłam , że się wyspałam w miarę, ale i tak się budziłam co ileś szczególnie już rano... bo a to zdrętwiały mi ręce a to nogi puchną jak diabli... i tak w kółko ! :angry:

kingusia ja tam życzę żeby wszystko było po Twojej myśli ale jak to chłopczyk to mu oszczedźcie zdjęć w tych różowych ciuszkach;-):-D

bajeczka dla mnie to ich gadanie jakos malo jest przekonujace ;/
centymetrem mierza ,albo macaja i niby tak dobrze wiedza co ,jak i kiedy ;/
jeszcze mi tu tylko brakuje ,zeby akuszerka wiezli do porodu :-D
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: heheh Vanilka usmialam sie, rzeczywiscie te ich metody to jakby ze sredniowiecza wziete :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

kingusia1991 ty to chociaz w Polsce usg mialas, ja to bazuje na tym usg w 20 tygodniu tutaj. Do szpitala wzielam takie neutralne pajace i body, ale kurcze w domu to pelna polka sukienek i rozowych rzeczy :-D:-D Ale jaja by byly jakby chlopak wyszedl.... Dobrze, ze moja kumpela ma polrocznego chlopca to juz mi w razie co zapowiedziala, ze ciuszki da....

reklama
Do góry