reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Witajcie!
Ja za 2,5 tyg wracam do Anglii to będę zaglądać codziennie. W Polsce jest ok, tylko za mężem tęskno. Brzusio duży i ciężki hihi, Krzysiu szaleje z kolegą i wogóle ma wiele atrakcji. Ja poleczyłam ząbki u dentysty i jakoś to leci. Pozdrawiam.

reklama
Witajcie! :-)
Ja jakos na nic nie mam czasu odkad przyjechalam. Ciagle cos do zalatwienia, cos do zrobienia etc etc... No, ale mam nadzieje juz ruszyc pelna para na BB :-D

DZIEŃ DOBRY KOBIETKI I DZIECIACZKI :-)

ALEX MAM NADZIEJE ŻE RUSZYSZ PEŁNĄ PARĄ NA BB I OPOWIESZ JAK BYLO NA CHRZCINACH NO I WOGULE JAK BYŁO:tak:
JA ODPOCZYWAM MĘZUŚ Z OLĄ NA PLACU ZABAW NO A WE WTOREK SĄDNY DZIEŃ IDZIEMY DO PRZEDSZKOLA MAM NADZIEJE ŻE BĘDZIE DOBRZE OLA JEST NAWET OPTYMISTYCZNIE NASTAWIONA ALE WSZYSTKO WYJDZIE W PRANIU JAK TO BĘDZIE.
MIŁEGO DNIA:-)

No no, to jutro wielki dzien dla Oli :tak:. Na pewno wszystko bedzie w porzadku.
A jak Ty sie czujesz?
Chrzciny byly udane. Troche Oliwierek plakal w kosciele, ale potem usnal i jak mu ksiadz woda glowe polewal, to tylko oko otworzyl, zeby zobaczyc co sie dzieje i znow usnal. Potem zabralam najblizsza rodzine i rodzicow chrzestnych Oliwiera na maly obiadek do miasta.Tam spedzilismy ok 3 godzin. I wlasciwie potem to juz bylo po imprezie. Na wieczor wrocilismy do domu, tam mialam maly torcik, ale to juz tylko z moja mama i moim bratem. Zdiecia jeszcze nie wrzucone na komputer, jak mowilam jakos na nic nie mialam czasu ostatnio, ale dzis zamierzam je wrzucic, wiec cos tam potem pokaze, ok?
A tymczasem pozdrawiamy i milego dnia :-)

WITAM SIE SŁONECZNIE:-) TAK DLA OLI JUTRO JEST WIELKI DZIEŃ NO I DLA MNE TEŻ BOJE SIE ŻE NIE ZAPANUJE NAD EMOCJAMI I BĘDE WYĆ STRASZNA BEKSA JESTEM W CIĄŻY I NIE MOGĘ NAD TYM ZAPANOWAĆ:szok::no: A POZA TYM CZUJE SIĘ DOBRZE BRZUSZEK ROŚNIE JUŻ 10 KG JESTESMY DO PRZODU :szok: A TO JESZCZE 3 MIESIĄCE A WŁAŚCIWIE 89 DNI, ZACZĘŁAM ODCINAĆ CENTYMETR ZUPEŁNIE JAK W WOJSKU:laugh2::-D:-D MOŻE SZYBCIEJ MINIE. BUZIAKI

Witajcie
ja też bardzo długo tu nie zaglądałam.Ale bedac w Pl nie mam tu czasu na nic.nawet na mamy z UK to wpadam na momencik.Caly dzien poza domem.w piatek juz wracam do UK i nawet sie ciesze.
Olinda jak tam samopoczucie twoje?trzymam kciuki za jutrzejszy dzien.Napewno Ola bedzie dzielna.

Alex to wypoczynek udany w Pl.Ja tez zawsze po powrocie z Pl to nie mam czasu albo czlowiek sie troszke rozleniwia i ciezko sie przestawic.

a gdzie reszta ciezarnych?

Trzymajcie sie brzuchatki i nie tylko pa

Wiesz co Olinda, ja tez w ciazy bylam taka placzliwa- to hormony podobno. Ale strasznie! Wszystko mnie wzruszalo. Jakas reklama w tv o sierotach, jakis apel zeby pomoc porzuconym zwierzakom, albo jak w sklepie ogladalam kolderki i lozeczka dla dzieci i sie zastanawialam kiedy w moim lozeczku malenstwo sie pojawi. Normalnie wszystko mnie wzruszalo. I nawet po urodzeniu Oliwiera to mi tak troche zostalo, moglam sie na niego patrzec godzinami i lzy jak grochy po polikach lecialy. :tak::sorry2:Ale juz teraz lepiej, he he :-)
Iza- czy Twoja mlodsza pociecha ma dzis urodzinki, dobrze widze? No to wszystkiego najlepszego dla malego, buziaki :-):-):-)

IZKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA NATANA SPEŁNIENIA MARZEŃ W DNIU URODZIN

A U MNIE WSZYSTKO DOBRZE TYLKO DOBIJAJĄ MNIE TE NOCNE WSTAWANIA DO TOALETY ALE WIEM ŻE TO DOPIERO POCZĄTEK:szok::dry:

IDE ZABIERAĆ SIĘ ZA OBIADEK. PAAA

reklama
ALEX FOTKI SUPER A OLIWIEREK NAPEWNO ZROBIŁ FURORE :rofl2: W TYM GARNITURKU PREZENTOWAŁ SIĘ ZNAKOMICIE:tak: JAK PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA :-)

Do góry