reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

hej kobitki

Olinada jak filmik podobał sie.No to posiedzialas chyba jak nigdy,ale pewnie mala dała ci pospac rano.

Alex to ty już jutro wyruszasz do Pl,udanej i spokojnej podróży.Jeszcze tydzien i ja też.

A gdzie reszta cieżarnych mamusiek...

reklama
Hej hej:-):-):-):-)

Mi weny brakuje, tęsknię za Stefanką:-:)-:)-(

Olinda i jak film??? Ja uważam, że bardzo fajny, choc mogły ciut mniej przeklinac:-p

A tak po za tym to nasza pogoda nie nastraja zbytnio:baffled::baffled: szaro, buro:wściekła/y::wściekła/y:

CZEŚĆ MAMUSIE :-) FILM SUPER , CHOĆ MNIE TEŻ TE PRZEKLINANIA ZASKOCZYŁY BO TO CHYBA PIERWSZY FILM GDZIE KOBIETKI TAK PRZEKLINAJĄ:szok:;-) RZECZYWIŚCIE POSPAŁAM DZISIAJ WSTAŁAM O 9 30 :-D
ALEX JUTRO JUŻ WYRUSZASZ ???????
A GDZIE JEST STEFANKA TEŻ WAKACJE???????????? WSZYSCY WYJEŻDŻAJĄ TO NIE SPRAWIEDLIWE:no:;-)

Tak, jutro juz z samego rana jade. Pewnie nie odezwe sie przez nastepne 2 tygodnie, bo moja mama nie ma internetu, ale jak tylko wroce zdam relacje z chrzcin i w ogole co i jak, ok?
A u nas troszke lepsza pogoda. Bylismy teraz na spacerku, ja tez jeszcze w miescie polatalam, ale w sumie to w Polsce kupie juz sobie sukienke...

ALEX- W TAKIM RAZIE ŻYCZĘ SZCZĘŚLIWEJ PODRÓŻY:tak:UDANEJ ZABAWY NA CHRZCINACH, PIĘKNEJ POGODY NO I OCZYWIŚCIE CZEKAMY NA RELACJE:tak::-D BUZIACZKI

DZIEŃ DOBRY:tak: WCZORAJ PADŁAM :szok: CHYBA WYKOŃCZYŁ MNIE OSTATNI SEANS FILMOWY:-D NIE WIEM CZY DZISIAJ NIE BEDE PISAŁA SAMA DO SIEBIE :tak:TAKA TU CISZA. :-p

Olinda sama nie jestes.Ja dzis cąły dzien w domu bo taka pogoda u nas ze szok.Musze biec tylko po Kolina do przedszkola i siedze w domu caly dzien.Deszcz deszcz mnie juz dobija.

CZEŚĆ IZKA- U MNIE NA SZCZĘŚCIE DUŻO LEPSZA POGODA, TROCHĘ WIEJE ALE SŁONECZKO TEŻ SIE POJAWIA NAWET CZĘSTO :rofl2: IDE GOTOWAĆ OBIADEK BO JAK TAK BEDE SIEDZIALA TO NA OBIAD BEDA KULKI Z MLEKIEM:szok::-D

reklama
Hej:-)

U nas o dziwo bardzo ładna pogoda:tak:
Jak tylko rano zobaczyłam słoneczko to zaraz póściłam pralkę z praniem:tak: Marcel śpi to ja pościerałam kurze, pomyłam sobie podłogi i rozwiesiłam pranko:-) Teraz czekam aż wstanie i wybierzemy się do miasta na podbój centrum handlowego;-)
A obiadek już mam gotowy bo wczoraj ugotowałam cały gar zupki jarzynowej:-):tak:

Miłego dnia:-)

Do góry