reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

WIDZE KOBIETKI ŻE POPADALYŚCIE SPAĆ JAK MUSZKI:-D A MNIE MĘCZY ZGAGA :no: TRAGEDIA JAK MACIE JAKIEŚ SPOSOBY NA TĄ DOLEGLIWOŚĆ TO BĘDE WDZIĘCZNA ZA RADY. DOBRANOC ;-)

reklama
A u mnie takie nudy że aż weny brak:-(
Dzisiaj wybieram się do GP. Szkoda, że nie ma tutaj normalnych ginekologów:-( Człowiek miałby pewnosc, że zajmuje się nim fachowiec:sorry2:

DZIEŃ DOBRY:-) JA JAKAŚ DZISIAJ PELNA ENERGII MOŻE ZROBIE JAKIES WIĘKSZE SPRZĄTANKO, MUSZE WYKORZYSTAĆ MOJĄ ENERGIE BO NIE ZDARZA SIE ZBYT CZĘSTO:rofl2::rofl2:
SYLWIA JA TEŻ NA POCZĄTKU TUTAJ BYŁAM WŚCIEKŁA NA NICH :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Z OLĄ CIĄŻE MIAŁAM ZAGROŻONĄ I W POLSCE POWIEDZIELI MI ŻE KAŻDA CIĄŻA BĘDZIE TAKA A TUTAJ CZYSTA OLEWKA:szok::crazy: MIAŁAM OCHOTE WRACAĆ DO PL. NA SZCZĘŚCIE TERAZ ZACZĄL SIĘ 24 TYDZIEŃ I MAM NADZIEJE ŻE DO KOŃCA BĘDZIE OK ALE PRZECIEŻ POCZĄTKI CIĄŻY SĄ BARDZO WAŻNE I GDYBY WYKONALI JAKIEŚ BADANIE TO KOBIETY BY SIĘ TAK NIE MARTWIŁY I DENERWOWAŁY BO PRZECIEŻ TO NIE DOBRZE WPŁYWA NA FASOLKE. TRZYMAJ SIE:tak:

Dzien dobry wszystkim :-)
Jak samopoczucie? Olinda- zgaga jeszcze trzyma? Ja niestety nie znam sposobow, bo nigdy zgagi nie mialam, nawet w ciazy, takze za bardzo nie moge pomoc.:-(
Wiecie co mi sie dzis rano przytrafilo? Poszlam robic kawe i nagle mnie zemdlilo :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:! Ciekawe, bardzo ciekawe...:confused:

No alex ciekawe:szok::tak:
Ja już po lekarzu, oczywiście zadał mi standardowe pytanie "czy chcę byc w ciąży":confused::dry:
Dał kaws foliowy i to by było na tyle:baffled:

Dzieki dziewczyny za mile przyjecie:-):-):-)
Mieszkamy w Szkocji od 6 mies i nie przypuszczalam ze jeszcze przyjdzie mi tu rodzic troche sie bpoje tego bo ostatnia ciaze bardzo zle znosilam i Konrad urodzil sie w 34 tygodniu tu narazie niby troszcza sie o mnie bardzo no ale coz zobbaczymy....tyle opini juz slyszalam.

ALEX- BARDZO CIEKAWE CO PISZESZ MOŻE DOŁĄCZYSZ DO SYLWI:rofl2::-D:-D
SYLWIA - TO TUTAJ TO RZECZYWIŚCIE STANDARD TYLKO TO P
PYTANIE WYDAJE MI SIĘ NIE NAMIEJSCU :szok::no:
BASIA- TO SUPER ŻE MASZ DOBRĄ OPIEKĘ NIE ZDARZA SIĘ TO CZĘSTO A NAPEWNO NIE NA POCZĄTKU CIĄŻY ( CHYBA ŻE W SZKOCJI JEST INACZEJ:confused:)
A U MNIE ZGAGA POSZŁA SOBIE I MAM NADZIEJE ŻE NIE WRÓCI :tak: KUCHNIE WYSPRZĄTAŁAM NA BŁYSK :laugh2:PRANIE SIĘ SUSZY NO A ZARAZ BIORE SIĘ ZA ODKURZANIE I MYCIE PODŁÓG ALE ZE MNIE DZISIAJ PRACUŚ :szok::szok::-D:-D BUŚKA

A mnie mimo 3 sie nie pytali mimo to ze bylam zalamana jak sie dowiedzialam.Z tego co slyszalam to w Szkocji jest jak wszedzie takie same podejscie ale mi sie jakos udalo:tak:18 bede miec juz 3 usg:-D

Basiu to pięknie 3 usg w tak krótkim czasie to naprawde rzadko spotykane ja do tej pory miałam 2 pierwsze w 9 tc a drugie 21tc i na tym chyba skończe :-(

reklama
Witam po weekendzie,pare dni nie zagladałam tu. do was.

Sylwia m a ty jak sie czujesz masz juz mdłosci.ja obydwie ciaze przechodzilam podobnie,miałam mdłosci tylko w drugim miesiacu.

zQo gratuluje serdecznie,moze bedzie drugi chłopczyk to bedzie równowaga w rodzinie.Dziewczyny masz juz duze to pewnie beda sie opiekowac malenstwem.

Olinda tą energie to zostaw na pozniej:-):-):-) nie szalej za mocno z tym sprzataniem.

Alex no no ciekawe co to?

Do góry