reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Witajcie:))
Ale cisza na forum...znak, ze swieta wciaz trwaja:))

Fajnie Medio, ze juz wrociliscie. Jak pobyt w Pl sie udal??
A my wyjezdzamy do UK w nocy z 28/29 grudnia. Strasznie nie mam ochoty jechac!!

reklama
Hej dziewczyny
Ja jestem tak obzarta, ze nie mam sily do kompa siadac :sorry2:. Niby troszke wszystkiego do jedzenia zrobilam, a tyle tego ze chyba caly tydzien przyszly bedziemy to jesc. Poza tym chyba zoladek mam jakis mniejszy w ciazy, bo zjem troche i jestem pelna.
Tak wiec u nas blogie lenistwo, jutro jedziemy kupowac lozeczko i materac. Moze trafie na jakies obnizki...

Medio witaj spowrotem :-)
Sara daj znac czy jeszcze w dwupaku jestes?

A i jeszcze jedno, powiedzcie mi cos kupic do czyszczenia noska u dziecka. Bo czytalam, ze niby ten aspirator Frida jest dobry, ale on dostepny w Polsce. Czy kupowalyscie tutaj cos do noska?

Ostatnia edycja:
Myleene pobyt w miarę ok. Tez już mam dość Anglii, wrrr brzydki to kraj.

Dziś mój Lolek ma swoje pierwsze urodzinki:))))
A to jego focia:)))

394146.JPG

394131.JPG

Ostatnia edycja:
Dzien dobry
Medio witaj z powrotem i wszystkiego najlepszego dla solenizanta:-)
Myleene rozumiem ze napewno ciezko zostawic Ci mieszkanko w Polsce
Bajeczka ja tez mam tak jak Ty od polowy ciazy-jem czesciej ale w malych ilosciach bo strasznie szybko moj zoladek robi sie pelny:tak:
A mnie znow chorobsko zlapalo,wszystko przez D bo jak wrocil to zaraz go zlapalo przez duzy skok temperatur no i mnie zarazil.Mam nadzieje ze szybko przejdzie

A i jeszcze jedno, powiedzcie mi cos kupic do czyszczenia noska u dziecka. Bo czytalam, ze niby ten aspirator Frida jest dobry, ale on dostepny w Polsce. Czy kupowalyscie tutaj cos do noska?

My kupiliśmy "gruszkę" do noska w tesco za niecałe Ł4. Moim zdaniem jest dużo bezpieczniejsza niż te stare gruchy z PL, bo tylko kawałeczek można jej do noska włożyć. Ma 2 różnej wielkości końcówki i jest w plastikowym etui.

Summer nasal aspirator

Wszystkiego co najpiękniejsze w dzieciństwie - z okazji roczku dla Karolka :)))

Medio,

śliczne fotki Loleczka :)

Myleene,

to dziś w nocy wracacie na wyspy.. Trzymam kciuki za dobrą podróż.

Bajeczka,

kupiliście łóżeczko ? Pochwal się :)

kamilalopez,

to kurujcie się razem z D., życzę zdrówka !

Sara,

hop, hop, odezwij się jak tam sytuacja u Ciebie wygląda !! :)

reklama
Witam
Medio Wszystkiego naj naj naj... dla Twojego Karolka :-D:-D:-D

Maureen jutro jedziemy, bo dzis to byla masakra. Bank holiday i ludzie jak dzikusy szturmem do tych sklepow. Czekalismy prawie pol godziny az znajdzie sie jakas ekspedientka co nam pomoze z tym lozeczkiem i du....a. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jutro bedzie luzniej to kupimy, napewno sie pochwale :tak:

pandorka dzieki za info. Wlasnie widzialam tutaj w sklepie taka mala jakby gruszke, wiec kupie chyba tu

Do góry