reklama
Hej dziewczyny
Ja jestem tak obzarta, ze nie mam sily do kompa siadac . Niby troszke wszystkiego do jedzenia zrobilam, a tyle tego ze chyba caly tydzien przyszly bedziemy to jesc. Poza tym chyba zoladek mam jakis mniejszy w ciazy, bo zjem troche i jestem pelna.
Tak wiec u nas blogie lenistwo, jutro jedziemy kupowac lozeczko i materac. Moze trafie na jakies obnizki...
Medio witaj spowrotem :-)
Sara daj znac czy jeszcze w dwupaku jestes?
A i jeszcze jedno, powiedzcie mi cos kupic do czyszczenia noska u dziecka. Bo czytalam, ze niby ten aspirator Frida jest dobry, ale on dostepny w Polsce. Czy kupowalyscie tutaj cos do noska?
Ja jestem tak obzarta, ze nie mam sily do kompa siadac . Niby troszke wszystkiego do jedzenia zrobilam, a tyle tego ze chyba caly tydzien przyszly bedziemy to jesc. Poza tym chyba zoladek mam jakis mniejszy w ciazy, bo zjem troche i jestem pelna.
Tak wiec u nas blogie lenistwo, jutro jedziemy kupowac lozeczko i materac. Moze trafie na jakies obnizki...
Medio witaj spowrotem :-)
Sara daj znac czy jeszcze w dwupaku jestes?
A i jeszcze jedno, powiedzcie mi cos kupic do czyszczenia noska u dziecka. Bo czytalam, ze niby ten aspirator Frida jest dobry, ale on dostepny w Polsce. Czy kupowalyscie tutaj cos do noska?
Ostatnia edycja:
mamunia2
mama Alusia i Dominisia:)
No Lolus wszystkiego najjj.....lepszego i buziaki od cioci Asi:-).
kamilalopez
Fanka BB :)
Dzien dobry
Medio witaj z powrotem i wszystkiego najlepszego dla solenizanta:-)
Myleene rozumiem ze napewno ciezko zostawic Ci mieszkanko w Polsce
Bajeczka ja tez mam tak jak Ty od polowy ciazy-jem czesciej ale w malych ilosciach bo strasznie szybko moj zoladek robi sie pelny
A mnie znow chorobsko zlapalo,wszystko przez D bo jak wrocil to zaraz go zlapalo przez duzy skok temperatur no i mnie zarazil.Mam nadzieje ze szybko przejdzie
Medio witaj z powrotem i wszystkiego najlepszego dla solenizanta:-)
Myleene rozumiem ze napewno ciezko zostawic Ci mieszkanko w Polsce
Bajeczka ja tez mam tak jak Ty od polowy ciazy-jem czesciej ale w malych ilosciach bo strasznie szybko moj zoladek robi sie pelny
A mnie znow chorobsko zlapalo,wszystko przez D bo jak wrocil to zaraz go zlapalo przez duzy skok temperatur no i mnie zarazil.Mam nadzieje ze szybko przejdzie
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
My kupiliśmy "gruszkę" do noska w tesco za niecałe Ł4. Moim zdaniem jest dużo bezpieczniejsza niż te stare gruchy z PL, bo tylko kawałeczek można jej do noska włożyć. Ma 2 różnej wielkości końcówki i jest w plastikowym etui.
Summer nasal aspirator
Wszystkiego co najpiękniejsze w dzieciństwie - z okazji roczku dla Karolka ))
Medio,
śliczne fotki Loleczka
Myleene,
to dziś w nocy wracacie na wyspy.. Trzymam kciuki za dobrą podróż.
Bajeczka,
kupiliście łóżeczko ? Pochwal się
kamilalopez,
to kurujcie się razem z D., życzę zdrówka !
Sara,
hop, hop, odezwij się jak tam sytuacja u Ciebie wygląda !!
Medio,
śliczne fotki Loleczka
Myleene,
to dziś w nocy wracacie na wyspy.. Trzymam kciuki za dobrą podróż.
Bajeczka,
kupiliście łóżeczko ? Pochwal się
kamilalopez,
to kurujcie się razem z D., życzę zdrówka !
Sara,
hop, hop, odezwij się jak tam sytuacja u Ciebie wygląda !!
reklama
Witam
Medio Wszystkiego naj naj naj... dla Twojego Karolka
Maureen jutro jedziemy, bo dzis to byla masakra. Bank holiday i ludzie jak dzikusy szturmem do tych sklepow. Czekalismy prawie pol godziny az znajdzie sie jakas ekspedientka co nam pomoze z tym lozeczkiem i du....a. Jutro bedzie luzniej to kupimy, napewno sie pochwale
pandorka dzieki za info. Wlasnie widzialam tutaj w sklepie taka mala jakby gruszke, wiec kupie chyba tu
Medio Wszystkiego naj naj naj... dla Twojego Karolka
Maureen jutro jedziemy, bo dzis to byla masakra. Bank holiday i ludzie jak dzikusy szturmem do tych sklepow. Czekalismy prawie pol godziny az znajdzie sie jakas ekspedientka co nam pomoze z tym lozeczkiem i du....a. Jutro bedzie luzniej to kupimy, napewno sie pochwale
pandorka dzieki za info. Wlasnie widzialam tutaj w sklepie taka mala jakby gruszke, wiec kupie chyba tu
Podziel się: