reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Aha zapomniałam dopisać, że to chyba zależy od szpitala,bo w naszym można używać chusteczek, nawet są one na liscie rzeczy potrzebnych do szpitala:tak:, cóż co szpital to obyczaj:-).

reklama
Pixi opisz porod,ja tez jestem ciekawa.Niedlugo rodze,ale sie nie boje bo wiem ze chocby nie wiem co to i tak jakos go przezyje:-)
Myleene jasne ze kciuki bedziemy trzymac-ja i tak nic do roboty nie mam,calymi dniami leze i nic nie robie:-D
Co do husteczek to slyszalam ze w niektorych szpitalach nie pozwalaja uzywac ale wiem tez ze w takich szpitalach dziewczyny i tak pokryjomu ich uzywaja:tak:
Milej nocki dziewczyny

Czesc dziewczyny
Jak leci? Ja dzis wolne :-) No i w koncu przespana noc, raz tylko wizyta w toalecie w nocy a cala reszta przespana.
Jade zaraz do kumpelki, ma dla mnie kilka rzeczy dla dziecka. I musze cos kupic dla chrzesniaka na gwiazdke i wyslac zeby doszlo.
Pozdrowionka

Hej hej...komputer nam sie zepsul i dlatego chwilke milczalam. Jakies takie dziwne byly te dwa dni bez kompa :) chyba jestem uzalezniona he he he I teraz tylko mi wybaczcie bo niby wszystkjo dziala ale nia mam polskich znakow wiec tak pisze jak jakas lamaga :) No i gdyby sie okazalo ze znowu znikam to tym razem przez ten nasz kpomputer. Wczoraj bylismy w Edim po paszport dla Julki...no i teraz spokojnie juz mozemy jechac do Polski. Tylko to paszportowe zdjecie jakies takie juz malo aktualne tak sie moja niunia zmienia :)))))

Wiecie co? u nas na lutówkach jedna dziewczyna już urodziła!:szok: 26listopada.
Zaczynam pakować torbę do szpitala! Chusteczki biorę tak na wszelki wypadek, chociaż faktycznie lepiej myć pupkę gazikiem/wacikiem z letnia wodą, a chusteczek używać na wyjścia.

Bajeczka a ty jesteś lutówka czy marcówka??

Pandorka no niezle niezle z tym porodem. Ale ja pamietam ze u nas wrzesniowek tez jedna forumowiczka urodzila ...w lipcu :) i maly jest zdrowy i szczesliwy. Chociaz oczywiscie im blizej terminu tym lepiej :) Kamilalopez urodzisz urodzisz :) ten bol porodowy mija w jednej chwili jak zobaczysz malenstwo. Ja teraz czas spedzony w szpitalu wspominam w samych pozytywach :))))))

Anka34 ja jak bylam w Polsce to jedyne co zrobilam to dodatkowe USG bo w zasadzie tutaj w Anglii robia wszystkie badania jakie sa potrzebne i ja jestem ogolnie zadowolona z opieki od poczatku ciazy.A czy Twoja kuzynka byla juz u poloznej i miala 1wsze Usg??
Dzięki Dziewczyny za pomoc. Wiem ze u położnej już była i USG chyba tez miała albo będzie miała na poczatku roku.

reklama
Bajeczka i jak Ci minal dzien wolnego?:-) Mi polozna wyliczyla termin na 3go grudnia:-Da z Usg na 2go stycznia
Makta tak to jest z dziecmi zmieniaja sie w badzo szybkim tempie.Macie plany apropo kiedy jedziecie do Polski?
Pandorka no to jej dzidzia niespodzianke zrobila:-)
A ja 2 dni temu jak bylam w Polskim sklepie trafilam akurat na dostawe swiezutkich paczkow,kupilam sobie 2 i byly tak dobre ze mysle o nich do dzis-jutro chyba specjalnie pojde tam znow po te paczki bo inaczej mi nie wyleca z glowy:-D

Do góry