reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Myleene- perzprowadzilismy się tylko kilka domów dalej, więc nadal mieszkamy na Trinity Mead, z czego strasznie się cieszę, bo to przedszkole i szkołę wybrałam dla maluchów:) Płacimy 800 funtów za rent, więc sporo ale jak na Stratford to raczej przystępna cena. A Wy wracacie do Stratford, czy do Evesham?
No i gratuluję decyzji:)))

reklama
No sporo, ale nie kojarze, w ktorej czesci to Trinity.
Jeszcze nie wiem czy jest czego gratulowac, bo jak tak dalej pojdzie, to na amen zostaniemy w UK:-(

Ja jeszcze tego taka ewna nie jestem....
Wiem gdzie to jest, maja tam najladniejsze domki.
A moze orientujesz sie, czy panstwo w jakis sposob zwraca za przedszkole?? I gdzie to zalatwic??

Ale trzeba jakos o to wystacic? Bo ja nie mam zielonego pojecia, a przedszkole strasznie drogie. Duzo bedzie cie wychodzilo placenie za przedszkole chlopcow?

Tak jeżeli pobierasz tax credit to musisz to po prostu zgłosić i oni ci wszystko wyliczą.
Nie wiem jeszcze ile będą nam dopłacać, ponieważ nie wiem na ile godzin poslemy Alusia, bo Domcia tylko na 3 godz. 3 razy w tyg.

Myleene to Twój mąż sam będzie w Anglii na święta? Ja chciałam wrócić przed świętami do Anglii ze względu na niego, by nie był wtedy sam.
Kamilazolez o to sukieneczki będziesz kupować:)))
Mamunia Ty nie pracujesz prawda?
A jak rana po zabiegu na piersi ładnie się zagoiła?

reklama
Medio nie, on przyjedzie na swieta, bo planujemy chrzciny wtedy. Gdyby nie te chrzciny, to ja bym pojechala do niego jesli musialby zostac w UK. Poza tym zeszle swieta spedzilismy w UK, bo bylam wtedy w ciazy, i wiecej tego nie zrobie. Tragedia.

Wlasnie Mamunia jak tam po zabiegu, wszystko juz ok??

Do góry