reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

sara dzięki,mam nadzieję,że bedzie ok
kamilalopez z pościelą to jak kupiłam łóżeczko w Polsce,w skład wchodziło łóżeczko,materac, pościel,2 komplety powłok, prześcieradło ochraniacz na łózeczko szuflada pod łóżeczkiem i zapłaciłam 450zł,fakt,że sama je przywiozłam nie wiem ile by wyszedl kurier do UK.Wszytsko kupiłam na Allegro

reklama
Zgadzam się z nakładkami na sutki tylko od razu w razie czego kup Aftin bo dzieci często mają od tych nakładek pleśniawki. Kuba miał mimo sterylizacji po każdym użyciu i powracały tak długo jak używałam nakładek. Dlatego używałam dopiero jak już bardzo bolało a potem się przyzwyczaiłam. Na popękane brodawki Bepanthen, jest chyba najlepszy.

Sara ja jeszcze w sklepie nie patrzylam ale jak sprawdzalam na internecie na takie zestawy to tez sie lekko zszokowalam bo tak jak piszesz ceny byly kosmiczne-jedynie w ASDZIE na internecie widzialam takie za £25-£40 ale nie wiem jakie sa jakosciowo a wiadomo ze byle czego nie kupie tylko dlatego ze jest tansze:tak:

SARA ,KAMILA ja kupuje sobie posciel z polski na allegro juz sobie dawno upatrzylam 12 czesci w tym wypelnienie kolderka i poduszka rozek sprawdzcie ja mysle ze sie naprawde oplaca ja kupuje od baby-raj naprawde polecam i po0zdrawaim serdecznie;-):-)

Sara - jak będę w PL to na pewno zopatrzę się w taki śpiworek - jest świetny! Co do pościeli - nie przesłyszałas się - tutaj ceny są masakryczne - kup z PL jak możesz. Mi na razie siostra uszyła, ale teraz i tak Krzyś śpi w śpiworku. A jak będę w PL to zabiorę pościel Alicji - miała niebieską więc jak znalazł :tak:

Hej
Tajchi cieszę się, że Malutki już się czuje lepiej! Wiedziałam, że to dzielny chłopak :-D:-D
Kamila te nakładki do karmienia używałam z firmy Avent, z resztą butelki ze smoczkami i smoczki uspokajające też. Jeżeli chodzi o smoczki uspokajające to tak od siebie polecam anatomiczne (tu chodzi o ształt,jakby spłaszczone od spodu) z silikonu - czyli te przeźroczyste. Te lateksowe - żółte - nie są gorsze ale jakoś tak mi się dziwnie kojarzą z wyglądu.

reklama
Witam wieczorowa pora,

Tajchi
ciesze sie ze malemu lepiej. Zrob jednak testy i upewnij sie co do uczulenia. Mojego rata kiedys o maly wlos penicylina nie zabila.

U nas powolutku wyrzyna sie pierwszy zabek. Pod palcem czuc juz go, takie ostre. Jak dlugo to potrwa az caly sie pojawi??

A u mnie deprecha na maxa. Dzis nie mialam sily nawet sie ubrac...W nocy spac nie moge bo mysle, w dzien nic nie moge zrobic bo mysle. Wpedzam sie w coraz wieksza depresje...

Do góry