reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Dzięki dziewczyny za wsparcie! Na pewno dam znać jak będzie po wszystkim:tak:.
Myleene- no ja to nie wiem czego oni w tej Polsce się czepiają:szok:. Dokładnie sprawdziłam i Domis w wieku 20 tyg. ważył 8,300kg. a Alus jeszcze lepiej bo dokładnie 9kg. A teraz nadal są poza siatkaami centylowymi, i to sporo, a wcale nie są grubi. Sama zresztą najlepiej wiesz co robić:tak:.

reklama
Czesc dziewczyny, ja tylko na chwilke, plus dawno mnie tu nie bylo i mam wiele zaleglosci...
mam pytanko, wlasnie koncze wyprawke dla mojego maluszka. moze ktoras zwas zna jakis sklep badz strone internetowa na fajna posciel do luzeczka.

Dzieki za wszelkie porady, i zycze milego dnia

Makta- jak tam samopczucie, jak maluszek?

hej dziewczyny musze pozmieniac suwaczki bo juz urodzilam!!!! ale jak to chyba zadna z was nie miala talich przejsc... w piatek szlam spac z mezem po 1 w nocy a po drugiej obudzilam sie z takim bolem wrzaskiem ze maz tez sie obudzil zeszlam na dol u juz nie moglam zejsc z kibelka bo na nogach nie moglam ustac a tak bolesne skurcze co 2minuty.. okolo 3 odeszly mi wody caly czas na kibelku i maz prawie sila wzial mnie z toalety do samochodu bo bal sie ze w domu urodze i jechalismy do szpitala do miasta niedaleko nas bo tam lepsza opieka.ale ze juz czulam ze mi glowkka wychodzi wiec cofnelismy sie jeszcze do szpitala u nas w miescie a tam nas nie wpuscili bo nie ma poloznej.moj maz myslalam ze ich tam rozniesie a oni po karetke i ze nas wysla tam gdzie chcielismy jechac na poczatku.no i urodzilam w karetce bo nawet do szpitala nie zdazylismy dojechac... bylo strasznie,ale bardzo szybko niecale 3godz o 4.40 nasza SAMANTUSIA juz na swiecie byla. potem wstawie focie. juz jestesmy w domku:)

O rany junia ale historia:szok:! No ale na szczęscie jestescie całe i zdrowe już w domku, więc serdecznie gratuluję! No a swoją drogą to szybciutko wam poszło:tak:, jeszcze czegos takiego nie słyszałam:-).

junia grtuluje serdecznie i zycze duzo zdrowka!!!!!!!!!
ale mialas przygode naprawde :-) ale dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo :-)
ps mialas przeczucie z wstawieniem tego zdjecia z brzuszkiem jeszcze :-d:-d:-d gratuluje jeszcze raz
witaj na swiecie samantusiu :-d:-d

Junia - Gratulacje Kochana dzielna z Ciebie Kobietka :tak: rzeczywiscie jeszcze zadna z nas nie urodzila w karetce :szok::-D ale najwazniejsze ze jestescie zdrowe i juz w domku duze buziaki i czekamy na foteczki:-):-)

Junia wielkie grtaulacje, a historia jak z filmu:)))
Czekam na fotki.

6.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry