reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Hej dziewczyny. Postanowilam dołączyć do waszego forum, jeszcze tylko musze nadrobić zaległości w czytaniu a strasznie dużo tego.

Junia gratulacje, szybki poród chociaż nie powiem żebym taki chciała. Mój mąż ostatnio stwierdził ze ta ciąża to powinna wygladac inaczej, jajeczko powinno sie chować gdzieś pod kocyk i czekać bo on juz nie moze patrzec jak sie mecze, kazdego tygodnia coraz bardziej

IsabellL witam na kolejnym forum :)
zapewne teraz znowu nasze szkockie pokryje kurz he he he
i niestety jeszcze sie troche pomeczysz. A im dalej tym niestety gorzej. Przynajmniej tak jest u mnie. Nadrabiam wszystkie poprzednie bajkowo przyjemne miesiacce ciąży. Żadnych dolegliwości, duuuuzo energii a teraz...szkoda gadac. Modlę sie o ten poród codziennie:-D:-D:-D

witam dziewczyny ja tylko na chwilke bo mala bardzo lubi byc przy cycusiu no a jeszcze musze troche uwagi i czasu miec dla kacperka:) ciecia nie mialam ale peklam:-( ale powiedzieli ze nie bardzo i ze nie beda szyc ze samo sie zagoi. dodam ze czuje sie o wiele lepiej niz po pierwszym porodzie. dziekuje bardzo za wszystkie gratulacje -jestescie kochane:tak: nie wiem jak usunac suwaczki... a tu macie moja ksiezniczke https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=163239&stc=1&d=1252343719

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Do góry