reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

melka79- a mi to się wydaje, że dziecko jakie duże ma być takie i tak będzie;-) bez względu na to ile zjesz owocków. Ja też tak jak ty uważam, że to samo zdrowie i prędzej pomoże niż zaszkodzi:tak:.

reklama
Medio - Olivka nie miala goraczki przy zabkowaniu , jak dalas mu syropek to napewno pomoze daj znac CO I JAK . Buziaki

Olinda dzięki za odpwiedź.Dałam mu paracetmol i chyba troszkę lepiej :tak:, jak mąz wróci z pracy to jedziemy do sklepu po termometr do ucha, bo tym zwykłym elektroniczym to się źle mierzy, dziecko się denerwuje i jak dla mnie jest niedokładny:wściekła/y::no::wściekła/y:, bo po sygnale nadal mierzy i i tak aby miec wiarygodny wynik trzeba trzymać z 5 min pod paszką.
A lekarz zalecił ten do ucha, masz moze taki?

Jakiego Wy dziewczynki uzywacie termometru dla dzieci?

Medio ja mam elektroniczny ale na szczescie nie musialam go jeszcze uzywac u Olivki moze tez sobie sprawie taki do ucha :tak: Trzymam kciuki za Karolka zeby wszystko bylo dobrze i zeby nie bylo goraczki ani bolu dziaselek. Buziaki

Nadal się męczy chłopak, oby jutro juz było lepiej.
Męża posąłłam do sklepu, dzwonił przed chwilą,ze kupił własnie tego TERMOMETR BRUNA, mi po porodzie w szpitalu tez takim mierzyli, więc chyba są dokładne,ato ważne.
Olinduś trzymaj kciukaski trzymaj, dzięki.
Mamunia2 buziaki, jak chłopaki się mają?

Czesc dziewczynki :-)
Co do termometru, to ja tez mam taki sam jak wy i tez zawsze bylam zadowolona, nigdy nie przeklamywal....:-)

No weekend mamy piekny, takze opalajcie sie, grilujcie, spacerujcie i co tam jeszcze chceta.....:-D ja zamierzam w kazdym razie.....:tak::-)

Medio- dzięki chłopcy mają się dobrze:-), tylko Domis troszkę marudzi na ząbki, ale już się chyba przyzwyczailismy do tych gorszych dni. Alus na nowo poznaje otoczenie, ludzi(nawet rodzinę zapomniał) i za każdym razem jak słyszy angola to jest w szoku:tak:. Domis to w ogóle nikogo i niczego nie poznaje, był jeszcze za malutki, żeby cos zapamiętać. Mamy dużo wrażeń ale jestesmy przeszczęsliwi:tak:.

reklama
Alex udanego relaksu.
Mamunia2 Twój Domiś też ząbkuje, oj namęczą nam się dzieciaki.

Karolek dzis rano obudził się z 38,5 dałam mu znowu paracetamol, spadło, oj on zmęczony i ja padam.
Jak do jutra nie przejdzie ide do lekarza.

Do góry