Dziewczyny co do ogrodka to ja tez nie mam zawiele pare kafli , wiekszosc w kamyczkach ale mam dwie rabatki i jak je zapuszcze ze nie widac gdzie kwiatek a gdzie chwasty to mam troche roboty poza tym z pod kamyczkow tez wychodza chwasciory a z tym to jest gorzej tak wyciagac wolalabym trawke no ale nie ma co narzekac jakis wybieg jest no i jest gdzie grilla zrobic
reklama
A
asinka_z
Gość
Cześć
Ja chciałam się tylko pożegnać z Wami drogie mamusie i ciężaróweczki jutro rano zmykamy do Polski na urlop na tydzień całą rodzinką.
Odezwę się jak wrócę nadrobię co za ten czas naskrobałyście.
PAPA
Ja chciałam się tylko pożegnać z Wami drogie mamusie i ciężaróweczki jutro rano zmykamy do Polski na urlop na tydzień całą rodzinką.
Odezwę się jak wrócę nadrobię co za ten czas naskrobałyście.
PAPA
Sachmecia
Aktywna w BB
hej laseczki ale dzis pieknie, slonko swieci ma byc do 23 stopni wow nawet wiatru nie ma a ja jak na zlosc siedze w robocie zamiast troszke zalapac witaminki D ale podobno caly weekend na wyspach sloneczny wiec moze jutro przejde sie na spacer do parku mam nadzieje ze u was tez slonko dopisuje i humorki lepsiejsze
Myleene - wlasnie ja tez sie zastanwiam bo chcielismy jakos w grudniu z maluchem jak juz sie urodzi jechac samochodzikiem do polski i tak pytam bo ciekawa jestem jak Twoj maly zniesie podroz, my bysmy chcieli jechac na swieta wiec dzidzia by miala ze 3 miesiace ale nie wiem czy nie bedzie za duza roznica temperatur i zeby mi sie moje slonko nie rozchorowalo no nie wiem jeszcze musimy sie zastanowic teraz jest sliczna pogoda i napewno podroz tez bedzie latwiejsza ale czekam na sprawozdanie z podrozy ))
olinda - ale z Ciebie szczesciara ze mozesz sobie wyjsc na ogrodek ja mieszkam w wiezowcu ewentualnie na 17 pietrze na dachu mozna by bylo grila zrobic haha ale ogolnie wokolo mnie prak i pola golfowe i morze wiec tez jest gdzie wyjsc tylko zazwyczaj laweczki zawsze pozajmowane i nie ma gdzie tylka posadzic
No nic mykam do pracy dalej i do milego
Myleene - wlasnie ja tez sie zastanwiam bo chcielismy jakos w grudniu z maluchem jak juz sie urodzi jechac samochodzikiem do polski i tak pytam bo ciekawa jestem jak Twoj maly zniesie podroz, my bysmy chcieli jechac na swieta wiec dzidzia by miala ze 3 miesiace ale nie wiem czy nie bedzie za duza roznica temperatur i zeby mi sie moje slonko nie rozchorowalo no nie wiem jeszcze musimy sie zastanowic teraz jest sliczna pogoda i napewno podroz tez bedzie latwiejsza ale czekam na sprawozdanie z podrozy ))
olinda - ale z Ciebie szczesciara ze mozesz sobie wyjsc na ogrodek ja mieszkam w wiezowcu ewentualnie na 17 pietrze na dachu mozna by bylo grila zrobic haha ale ogolnie wokolo mnie prak i pola golfowe i morze wiec tez jest gdzie wyjsc tylko zazwyczaj laweczki zawsze pozajmowane i nie ma gdzie tylka posadzic
No nic mykam do pracy dalej i do milego
Sachmecia
Aktywna w BB
Myleene - jedeyne co wiem to ze mozna sie ubiegac nawet 3 miesiace przed porodem natomiast nie pozniej niz 12 mieisecy po narodzinach dzidzi bo wtedy Ci nie przznaja. Jesli dostajesz juz jaki kolwiek z tax benefitow to napwno SSMG Ci przyznaja no ale moze ktoras mamusia sie bardziej orietuje ;-)
Sachmecia jestes niestety w bledzie, bo mozna sie o niego ubiegac od 11 tyg przed porodem, do 3 m-cy po porodzie.
Chcialabym sie tylko dowiedziec, kto wam podpisywal czesc pt Health professional's statement, GP, midwives czy HV
Bo mi odeslali papiery tylko i wylacznie dlatego, ze imie i nazwisko sama wpisalam (na prosbe GP zreszta!!)...
Chcialabym sie tylko dowiedziec, kto wam podpisywal czesc pt Health professional's statement, GP, midwives czy HV
Bo mi odeslali papiery tylko i wylacznie dlatego, ze imie i nazwisko sama wpisalam (na prosbe GP zreszta!!)...
reklama
Sachmecia
Aktywna w BB
no to nie wiem czemu mialam w glowie 3 miechy przed i 12 po moze jak czytalam o tych wszystkich benefitach to mi sie pomerdalo zreszta skleroza mi zaczyna dokuczac mam nadzieje ze to tylko uroki ciazy a nie moje latka haha
Myleene - a masz rezydenta ?? holerka pisz odwolanie moze jednak Ci sie uda
Myleene - a masz rezydenta ?? holerka pisz odwolanie moze jednak Ci sie uda
Podziel się: