reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

witam Was:-)
my juz jestesmy z Konradem w domku, czujemy sie dobrze, rana po cc goi sie super, moge juz normalnie chodzic od wczoraj:-) maly urodzil sie o 11:04 24.04 i wazyl 3600:-) wszyscy dookola mowia ze jest wielki:-p poza tym sutki mi odpadaja ale daje rade, dzisiaj pokarm juz sam cieknal:tak:wiec jest dobrze:-) maly jest slodziutki, niewiele placze i duzo spi, szczegolnie w nocy:-)
opieka w szpitalu bardzo mila, atmosfera przy cc znakomita:tak: lekarz probowal nas caly czas rozbawiac:-)
odezwe sie pozniej, pozdrawiam:-p

reklama
Ada wielkie gratulacje, bardzo sie ciesze ze wszystko poszlo dobrze ze synus zdrowy no i ze Ty dochodzisz do siebie przesylamy duze buziaki :-)

ada- to swietnie... super ze juz w domciu...teraz odpoczywaj i zobaczysz jak szybko minie ten pierwszy kryzys... strasznie sie ciesze ze ty i dzidzius zdrowi... no no klopsik z niego...

A ja nadal 2w1... i cale szczescie... czekam na maj...
do terminu zostalo mi 10 dni... ale sie boje... kurcze...szok...
Nocka taka sobie nie przespana... mala w brzuszku szaleje w nocy i sie kreci a w dzis spi... skurczy brak... ale przez te nocki nie przespane zaczynam puchnac jak orka.......
Synke w przedszkolu... moj M pojechal do mechanika cos sprawdzic a ja was czytam...
ide zaraz walne sie na lezak w ogrodzie bo jest cieplutko i slonecznie...
moze troszke przysne...
bo nawet nie moge zalozyc obraczki na palec... a buty mnie cisna.... szok...

Ada wielkie gratulacje!!!!! Buziaki dla Was:)

Alex no to się teraz nabiegasz za maluszkiem pewnie masz niezły trening przy nim.
U nas ok. Karol nadal na cycu czesto je i to mnie troche męczy, bo pocycka troche i przestaje i tak co chwilę, a Oli jak czeto jadł w nocy jak był tylko na cycu, bo mój z 4 razy to minium.
Olinda jak się macie, jak mała śpi w nocy?

Czesc Kobietki :-)

Medio - U nas ze spaniem nie jest zle Olivka chodzi spac okolo 19 30 a budzi sie na karmienie tak miedzy 2 a 3 a pozniej tak kolo 6 i to juz jest po spaniu na szczescie lezy spokojnie to ja moge z godz sie zdrzemnac :tak::-D tylko te dziasla :-( ach moglyby wyjsc te zabki bo strasznie ja mecza na szczescie tylko w dzien w nocy jest spokojnie:tak: Ajak Karolek z dziaslami????
Tajchi a u synusia jak dziaselka????

Olinda Karolek wszystko co tylko dorwie pcha do buzi, trzeba uważać teraz bardzo na niego, a stosujesz coś na dziąsła?

No a u nas dzien ok...
brzuszek mi troszke twardnieje... ale mam nadzieje ze wytrzymam do piatku...

zaczynam strasznie puchnac przez te nie przespane noce jak orka....

reklama
Do góry