reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

witajcie laseczki...

troszke mnie bylo...u mnie ok jem za 10-ciu i dupsko rosnie)))
tajchi ciesze sie bardzo ze maluniek taki dzielny...
no i zaskoczenie dla mnie..bo ciezko spotkac sie z wyrozumialymi polaczkami...

uzywala moze ktoras kremku na rozstepy MUSTELA?

reklama
Tajchi super,że podróz dobrze mineła Wam.
iwee a jak duże były Twoje dzieci jak urodziłaś, te starsze?
fasoleczka nie używałam tego kremu
My dziś zrobiliśmy zdjęcia małaemu do paszportu, w poniedziałek jedziemy do konsuletu, wreszcie;)

Pozdrawiam Was.

Ostatnia edycja:
Madio starszy syn mial 3.830 kg, a corka (10 dni przed terminem) 3.100 kg, wiec oboje tak raczej w normie...

Witajcie Babeczki :-)

U mnie samopoczucie rewelacyjne :-) tesciowa wrocila do PL :-):-):-):-) szwagier sie wyprowadzil i w koncu zostalismy sami! :-) szykujemy pokoik dla naszego synka i jestem bardzo happy z tego powodu :happy:
serdecznie Was pozdrawiam. buziaki mamuski :-)

hejka:)
u mnie ladna pogoda dzisiaj, jutro jade do szpitala na wizyte z polozna:-p
M siedzi w domu na chorobowym i dopiero jutro idzie do pracy:sorry: a ja nie moge sie doczekac niedzieli bo dostane w koncu lozeczko, wozek i inne rzeczy dla maluszka:-)
na razie zmykam;-)
tajchi super ze podroz bez problemow przebiegla:-)

witajcie lasencje:)

no medino mam nadzieje ze po powrocie opiszesz co i jak?:rofl2:

zamawialyscie cosik juz z polski no online?
bo ja mysle nad lózeczkiem mama upiera sie aby tutaj kupic...
ale na allegro sa takie sliczne z baldachimem i wszysciusko juz jest i tanio...
wozeczek tez bym chciala z pl...

karolinka557 gratulki nareszcie sami:-p:-p:-p

reklama
witam wszystkie mamy i przyszle mamy. mam pytanie i mam nadzieje, ze ktoras bedzie mi w stanie pomoc: 2lata temu urodzilam synka przez cesarke byla to nieplanowana cesarka, malenkiemu przestawalo bic serduszko w 35 tyg i musieli go szybko wyjmowac na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze :), a moje pytanie jest poniewaz jestem teraz w 22 tyg ciazy i nie chce rodzic normalnie (z calym szacunkiem do kobiet rodzacych naturalnie ja sie po prostu boje) slyszalam, ze jesli mialam wczesniej cesarke to moge powiedziec mojej prowadzacej ze teraz tez chce i ona nie moze mi odmowic (poniewaz pierwsza byla cesarka i nie wezma odpowiedzialnosci jesli np. szwy nie wytrzymaja) tak mi powiedziala jedna z kobiet ktora sie tu urodzila i miala dwie cesarki. czy ktoras z was wie czy tak naprawde jest? za tydzien ma wizyte z prowadzaca i chce wiedziec na czym stoje.
z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam

Do góry