reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Iwee, Fasoleczka - ja nie wiedziałam że tu w UK USG w okolicach 20 tygodnia jest ostatnim, wow :szok:, w Polsce miałam po 20 tygodniu chyba jeszcze ze 4:confused:! W sumie nie wiem co lepsze, ale chyba faktycznie lepiej nie naświetlać jak nie ma potrzeby :tak:

Ale mnie dzidziuś kopie ostatnio, cały brzuch mi lata, a jak włączam muzyczkę to jakby tańczył :-D, od razu zaczyna rewolucje :rofl2:

A poza tym bardzo jestem ciekawa co tam u Bernadetki :confused: :-)

reklama
mamunia2 - no wlasnie mnie tez to denerwuje :wściekła/y: ale pytalam sie pare razy poloznej, bez skutkow :wściekła/y: do tego od miesiaca mam nowa polozna i jest jeszcze gorsza niz ta poprzednia! Gdy ja zapytalam o scan to mi powiedziala ze mialam 2 (ten drugi w PL wliczyli w swoje osiagi) dobrze ze bylam w PL, to przynajmniej jestem spokojna o moje dziecko, bo pani doktor dokladnie zbadala i pomierzyla wszystko :happy: juz sama nie wiem gdzie jest gorsza sluzba zdrowia tu czy w PL......

czesc laseczki
wlasnie wrocilam ze szpitala do domu na dwa dni, w niedziele rano mam sie stawic spowrotem na 9 rano na wywolywanie porodu tak ze jeszcze dwa dni i koniec mojej meki. Nic mi nie zrobia przed 15:wściekła/y: bo wtedy wedlug nich jest termin porodu. Jakbym wiedziala ze bede sie tak meczyc przez miesiac to pojechalabym do Polski i juz dawno bylabym po porodzie. Narazie nie mam sily siedziec przy komputerze ale jak juz bedzie po to wtedy wam wszystko opisze trzymajcie sie cieplutko, narka pa.

bernardeta- oj jak mi przykro... ty to sie nameczysz kochana... trzymaj sie cieplutko... i tylko jeszcze dwa dni i koniec...

My dzis juz po zakupach w Ikea... kupilam prawie wszzystko to co chcialam...
moj M poskladal mebelki dla corci... i pokojik prawie gotowy... jeszcze tylko pare dodatkow...
a teraz czekam jeszcze tylko na wozeczek...bo zamawialam i jeszcze go nie ma...

Bernadetka :(:(:( mi rowniez przykro:zawstydzona/y:
ale zobaczysz wsio bedzie dobrze:):):)

A ja mam w brzusiu...........CÓRECZKE:-D:-):rofl2:

bardzo ruchliwa skacze sakcze i skacze....
i wazy 375 gram wiec kawal baby hehhee

moja mama mowi ze wiedziala ze bedzie laska bo.........
mi cala urode odebrala a ja jestem pryszczak teraz i to jeszcze brzydal .hehhe
ach te mamyyyyyy

Fasoleczka gratuluję!
Bernadetta trzymaj się Kobieto, buziaki.

Mój Lolek w nocy ostatnie 3 dni częściej sie budzi , ale za to teraz jeszcze spi. Dzis ide go zważyć. Miłego dnia.

fasoleczka- no to super widze ze sie bardzo cieszysz... ja tez nosze coreczke... i jestem zachwycona bo synka juz mam...

medio- powodzenia kochana na wizycie.... dawaj szybciutko znac co i jak bylo....

Lolek ładnie przybiera na samym cycu waży już 7550 ma 66 cm:)
Ja w ciązy z Lolkiem miałm ładną cerę, więc coś w tym chyba jest:)

reklama
medio jaki kolosek z tego Twojego Lolka,chyba masz niezła mleczarnie:-D,że mały tak przybiera. Ja ide zważyc małego w poniedziałek napisze Ci ale na pewno tyle nie waży coć jest miesiąc starszy,współczuje Ci noszenia Go
Bernadetka trzymamy kciuki za szybkie rozwiązanie,niedługo zapomnisz o wszystkich złych rzeczach i bedzie tylko sama przyjemność

Do góry