reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Iwee, Fasoleczka - ja nie wiedziałam że tu w UK USG w okolicach 20 tygodnia jest ostatnim, wow :szok:, w Polsce miałam po 20 tygodniu chyba jeszcze ze 4:confused:! W sumie nie wiem co lepsze, ale chyba faktycznie lepiej nie naświetlać jak nie ma potrzeby :tak:

Ale mnie dzidziuś kopie ostatnio, cały brzuch mi lata, a jak włączam muzyczkę to jakby tańczył :-D, od razu zaczyna rewolucje :rofl2:

A poza tym bardzo jestem ciekawa co tam u Bernadetki :confused: :-)

reklama
mamunia2 - no wlasnie mnie tez to denerwuje :wściekła/y: ale pytalam sie pare razy poloznej, bez skutkow :wściekła/y: do tego od miesiaca mam nowa polozna i jest jeszcze gorsza niz ta poprzednia! Gdy ja zapytalam o scan to mi powiedziala ze mialam 2 (ten drugi w PL wliczyli w swoje osiagi) dobrze ze bylam w PL, to przynajmniej jestem spokojna o moje dziecko, bo pani doktor dokladnie zbadala i pomierzyla wszystko :happy: juz sama nie wiem gdzie jest gorsza sluzba zdrowia tu czy w PL......

czesc laseczki
wlasnie wrocilam ze szpitala do domu na dwa dni, w niedziele rano mam sie stawic spowrotem na 9 rano na wywolywanie porodu tak ze jeszcze dwa dni i koniec mojej meki. Nic mi nie zrobia przed 15:wściekła/y: bo wtedy wedlug nich jest termin porodu. Jakbym wiedziala ze bede sie tak meczyc przez miesiac to pojechalabym do Polski i juz dawno bylabym po porodzie. Narazie nie mam sily siedziec przy komputerze ale jak juz bedzie po to wtedy wam wszystko opisze trzymajcie sie cieplutko, narka pa.

bernardeta- oj jak mi przykro... ty to sie nameczysz kochana... trzymaj sie cieplutko... i tylko jeszcze dwa dni i koniec...

My dzis juz po zakupach w Ikea... kupilam prawie wszzystko to co chcialam...
moj M poskladal mebelki dla corci... i pokojik prawie gotowy... jeszcze tylko pare dodatkow...
a teraz czekam jeszcze tylko na wozeczek...bo zamawialam i jeszcze go nie ma...

Bernadetka :(:(:( mi rowniez przykro:zawstydzona/y:
ale zobaczysz wsio bedzie dobrze:):):)

A ja mam w brzusiu...........CÓRECZKE:-D:-):rofl2:

bardzo ruchliwa skacze sakcze i skacze....
i wazy 375 gram wiec kawal baby hehhee

moja mama mowi ze wiedziala ze bedzie laska bo.........
mi cala urode odebrala a ja jestem pryszczak teraz i to jeszcze brzydal .hehhe
ach te mamyyyyyy

Fasoleczka gratuluję!
Bernadetta trzymaj się Kobieto, buziaki.

Mój Lolek w nocy ostatnie 3 dni częściej sie budzi , ale za to teraz jeszcze spi. Dzis ide go zważyć. Miłego dnia.

fasoleczka- no to super widze ze sie bardzo cieszysz... ja tez nosze coreczke... i jestem zachwycona bo synka juz mam...

medio- powodzenia kochana na wizycie.... dawaj szybciutko znac co i jak bylo....

Lolek ładnie przybiera na samym cycu waży już 7550 ma 66 cm:)
Ja w ciązy z Lolkiem miałm ładną cerę, więc coś w tym chyba jest:)

reklama
medio jaki kolosek z tego Twojego Lolka,chyba masz niezła mleczarnie:-D,że mały tak przybiera. Ja ide zważyc małego w poniedziałek napisze Ci ale na pewno tyle nie waży coć jest miesiąc starszy,współczuje Ci noszenia Go
Bernadetka trzymamy kciuki za szybkie rozwiązanie,niedługo zapomnisz o wszystkich złych rzeczach i bedzie tylko sama przyjemność

Do góry