asinka- oj kochana trzymaj sie bedzie dobrze...zycze duzo zdrowka odpoczywaj juz niedlogo bedziesz tulic malenstwo... super ze corcia tak podchodzi do dzidzi bo moj synek tak samo robi i jest zachwycony jesli pozwole mu kupowac i wybierac zeczy dla dzidzi... glaszcze brzuszek...
reklama
Medio
Fanka BB :)
Agata077 gratuluję synusia!!!
ZQo to rzeczywiście niesamowite, zajśc w ciąże pod koniec cyklu Fajna niespdzianka
A jak u Ciebie było z córkami,w którym dniu cyklu staraliście, jak oczywiście amiętasz to napisz.
Paula7 super,że synek zaangażowany w zakupy dla siostrzyczki.
Mój Lolek ważony w piatek miał już 4860, więc rośnie ładnie.
ZQo to rzeczywiście niesamowite, zajśc w ciąże pod koniec cyklu Fajna niespdzianka
A jak u Ciebie było z córkami,w którym dniu cyklu staraliście, jak oczywiście amiętasz to napisz.
Paula7 super,że synek zaangażowany w zakupy dla siostrzyczki.
Mój Lolek ważony w piatek miał już 4860, więc rośnie ładnie.
A
asinka_z
Gość
Cześć
Medio gratuluje synusia!!!
Wczoraj Paweł znalazł na eBay wózek taki jak szukałam i w dodatku wygrał akcje i generalnie za wózek głęboki, carrycot, car seat + podstawka dał 39 funtów w licytacji i w dodatku półgodziny drogi od domu. Zadowolona jestem jak zobaczyłam dzisiaj ten wózek za godzinkę zmykam go odebrać.
kolejną noc miałam nieprzespaną zasnęłam o 4 rano a wstałam o 8 Ola już była wyspana. Już się nie mogę doczekac jak moi rodzice przyjadą to się wyśpię
Medio gratuluje synusia!!!
Wczoraj Paweł znalazł na eBay wózek taki jak szukałam i w dodatku wygrał akcje i generalnie za wózek głęboki, carrycot, car seat + podstawka dał 39 funtów w licytacji i w dodatku półgodziny drogi od domu. Zadowolona jestem jak zobaczyłam dzisiaj ten wózek za godzinkę zmykam go odebrać.
kolejną noc miałam nieprzespaną zasnęłam o 4 rano a wstałam o 8 Ola już była wyspana. Już się nie mogę doczekac jak moi rodzice przyjadą to się wyśpię
fasoleczka
Witajcie kochane
Medino GRATULKI,a ja wlasnie czytalam sobie pierwsze stronki Ciężarne w UK,czyli wszystko o ciąży i ciężarnych na Wyspach
hehe....i dopiero co szlas do poloznej lol
Medino GRATULKI,a ja wlasnie czytalam sobie pierwsze stronki Ciężarne w UK,czyli wszystko o ciąży i ciężarnych na Wyspach
hehe....i dopiero co szlas do poloznej lol
fasoleczka
Szczerze mowiac terz to ja jestem ta czekającą:-(
Nikt sie mna nie interesuje..
Wedlug moich obliczen jestem prawie w 15 tyg ciazy liczac od ostatniej @.
U poloznej bylam 1 raz aby wypisala karte ciazy...zajelo jej to jakies 15 min.nawet 1 ulotki nie dostalam:---(
Póżniej pryszlo skierowanie na usg i to dopiero na 9 lutego....mialam juz dosc......
Zadzwonilam do GP i im nawciskalam,ze nikt sie mna nie interesuje,nikt mi krwi nie pobral i takie tam....wiec wycyganilam wizyte u poloznej....
Na wizycie powiedziala,ze zmarnowalam tylko czas bo krew pobieraja w szpitalu...a ja mam do nich wrocic w 16 tyg ciazy............zmierzyla mi cisnienie i nara.........
Nikt mnie nie odwiedzil w domku nic,......
a co do usg to....zmienili mi na 29.01bo polozna napisala w karcie zdrowia moj ostatni okresik w listopadzie zamiast pazdzierniku.
to cala historia dobrze ze mam neta bo bym nic nie wiedziala o ciazy
Nikt sie mna nie interesuje..
Wedlug moich obliczen jestem prawie w 15 tyg ciazy liczac od ostatniej @.
U poloznej bylam 1 raz aby wypisala karte ciazy...zajelo jej to jakies 15 min.nawet 1 ulotki nie dostalam:---(
Póżniej pryszlo skierowanie na usg i to dopiero na 9 lutego....mialam juz dosc......
Zadzwonilam do GP i im nawciskalam,ze nikt sie mna nie interesuje,nikt mi krwi nie pobral i takie tam....wiec wycyganilam wizyte u poloznej....
Na wizycie powiedziala,ze zmarnowalam tylko czas bo krew pobieraja w szpitalu...a ja mam do nich wrocic w 16 tyg ciazy............zmierzyla mi cisnienie i nara.........
Nikt mnie nie odwiedzil w domku nic,......
a co do usg to....zmienili mi na 29.01bo polozna napisala w karcie zdrowia moj ostatni okresik w listopadzie zamiast pazdzierniku.
to cala historia dobrze ze mam neta bo bym nic nie wiedziala o ciazy
Tajchi
oj Medio nie tylko Ty chodzisz nie wyspana ja odkąd mały sie urodził nie przespałam w ciągu wiecej jak 3 godziny, tak juz u nas jest że cokolwiek nie zrobię o którejkolwiek bym go nie połozyła spac to i tak co 3 godzinki pobudka na cyca ile to mozna jeść, próbuje go nie raz oszukac smokiem ale daje się tylko na max.30min a potem znowu to samo
fasoleczka nie przejmuj sie tutaj tak podchodzą do ciązy to u nich standard
asinka gratuluje dobrego zakupu
fasoleczka nie przejmuj sie tutaj tak podchodzą do ciązy to u nich standard
asinka gratuluje dobrego zakupu
Medio
Fasoleczka pozdrawiam Dziwne,że Ci krwi nie pobrali, mi zaraz na pierwszej wizycie pobrali.
Tajchi no łakomczuszki z naszych pociech hihi
Ja czekam na health visitor, ma sprawdzic małego bo zółtaczka mu się długo utrzymaywała już jest lepiej tak na moje oko.
Tajchi no łakomczuszki z naszych pociech hihi
Ja czekam na health visitor, ma sprawdzic małego bo zółtaczka mu się długo utrzymaywała już jest lepiej tak na moje oko.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: