reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Paula to czekam na wieści z usg, a masz jakieś przeczucia, stosowałaś jakieś metody planowania płci?
Olinda pamiętam tą bezradność, mój Krzys jak miewał kolki to nic nie pomagało, a robiłam wszytsko, co tylko sie dało, trzeba to jakoś przetrwac niestety.

W piątek moje dziecko ostatni dzień do szkoły i ferie świąteczne, a w niedzielę w nocy przylatuje moja mama, jupi!!!

reklama
Czesc :-)
Olinda, tajchi- niestety ja nic tu Wam nie poradze na koleczki u dzieci, bo Oliwierek nigdy nie mial....strasznie mi przykro, musi byc Wam ciezko patrzec na placzace dziecko, a nie umiejac mu pomoc....:-:)-:)-(

Medio- no to koniecznie w piatek daj znac, co i jak.... No i super ze mama przyjezdza, na pewno to jest duza pomoc i wsparcie, nie?

Ale mnie zab boli!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zla jestem, bo to przed samym wyjazdem, pewnie bede miala sp...ny urlop!!! :wściekła/y::wściekła/y: No nic, moze jeszcze umowie jakas wizyte dzisiaj...

A wczoraj bylismy z malym w takim jego klubie malucha, w sumie to chyba juz 3 raz bylam. Wczoraj akurat bylo spotkanie swiateczne i maly poczestunek. Fajnie bylo, dzieci poprzebierane za mikolajow, prezenty, tzn drobiazg- ksiazeczka, ale bardzo fajny gest...:tak::-) Z reszta zalacze pare zdiec....

Olinda, Tajchi : wiem przez co przechodzicie moja Ola miała kolki do trzeciego miesiąca a ile się z nią uchodziłam i upłakałam nad nią to tylko ja wiem:(.
Lekarze w Polsce dawali jej espumisan ale nic nie pomagało. Dopiero wybrałam się do lekarza co leczył mnie jako dziecko i dostałam tabletki dla małej i po dwóch dawkach przeszło. A co tutaj dają niestety nie wiem ale masaż brzuszka nie zaszkodzi i noszenie maluszka. Strasznie mi Was szkoda i maluszków. jak karmicie piersią spróbuje pić koperek może przejdzie

medio- wwlasciwie nie ale moj M mowi ze wie co robil...hihihi cos mi tak podpowiada ze moze dziewczynka... bo sa inne zachcianki i inaczej wszystko przebiega... no ale kazda ciaza jest inna..
alex- jaki boski mikolaj moze i do nas przyjdzie i rozda prezenty... ogromny buziak dla niego... jest slodziutki....

Alex - Oliwierek jest przesłodki a do tego ten strój :tak::-D:-D wygląda zarąbiście daj mu olbrzymiego buziaka od nas. współczuje bólu zęba ja też muszę się wybrać do dentysty ale jak nie boli to trudno sie wybrać:baffled:

Alex no nie zazdroszczę bólu zęba, oby szybko przeszło.
A Oliwierek, cudny, świetne zdjęcia, to się maluch dobrze wybawił:))))))):-D:-):happy:
Paula no nic czekamy na fakty z usg:);-)

zima_57.jpg

Ostatnia edycja:
Krzysiu mój chory prawie 39 stopni gorączki.:szok: I nie chcę by mnie dziś dorwało(nic na to zresztą nie wskazuje:tak:), bo gdzie ja dziecko z gorączką będę dawać. Krzysiu powiedział,że jak szli na podwórko w szkole to chciał ubrać kurtkę a nauczycielka powiedziała mu,ze nie trzeba bo nie zmarznie i wtedy było mu bardzo zimno. Efekt taki,że przyszedł do domu i mimo ,że jest cieplutko to miał dreszcze teraz leży bidulek, jurto zostawiam go w domu, zobaczę jak i co i wtedy zadecyduję czy trzeba iśc do lekarza.

bernardeta dzięki za rady, jeszcze karmie i mam nadzieję,że długo tak zostanie, herbatki z kopru nie pije,ale pije ziólka na laktacje i w składzie tej herbatki tez jest koper włoski,więc mam nadzieje,że to pomoże,albo może lepiej by kupic osobno ten koper włoski
Medio musisz tam isć i pogadac z tymi nauczycielkami, bardzo współczuje Ci,że Krzys chory
asinka no własnie Ty nas rozumiesz jak to matka znosi takie kolki u swojego malca
alex3 mayer no to ci tylko pozazdrościć,że miałas takie szczęście ,że Olivierek nie miał kolki

reklama
Paula dzięki, ja czuję się w miarę ok, jak słonik, ale ok hihi
Tajchi a kiedy nam zapodasz jakieś zdjęcie synusia i swoje?Buśka.

Krzyś leży w łożku, ma nadal goraczke i kaszle.

Do góry