reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Czesc
No wlasnie medio- a jak Ty? Bo to do rozwiazania tuz tuz....:tak::-). Zaloze sie ze urodzisz, jak mnie nie bedzie....eh juz taki moj los....zawsze dowiaduje sie ostatnia...:-D:-D:-D
Olinda- no wlasnie jak tam mala skorpionica? Daje w nocy popisy?

No i w ogole dziewczyny co slychac?

My sie szykujemy, kompletujemy wyprawke, w sumie to tylko tydzien, ale nie wiemy, czy bedzie tam mozna kupic cos dla malego, typu sloiczki, pieluchy....Mysle ze na pewno, ale kto wie, moze bedzie trzeba gdzies dalej jechac....:confused:...nie wiadomo. Wiec szykujemy.

reklama
Alex oj mój Karolek siedzi w brzuszku i tak coś mi się wydaje,ze nie spieszno mu. We wtorek mam położną, a w piątek usg i mają zadecydować,czy wywyłują czy jak.
A wy szykujcie się , pewnie, lepiej mieć wszystko ze sobą niż biegać po marketach.
Ja piję tą herbatę z lisci malin i nic jak narazie.

CZESC DZIEWCZYNY.
MEDIO, ALEX-Z MOJA SKORPIONICA NIE JEST ZLE W NOCY NAWET ŁADNIE SPI W DZIEN TEZ NIE JEST ZLE WŁASCIWIE ZALEZY OD DNIA RAZ BARDZIEJ MARUDZI RAZ MNIEJ NARAZIE NIE NARZEKAM JEST OK:tak::-D
MEDIO POWIEDZ SWOJEMU KAROLKOWI ZE CIOCIA ANIA Z BB NIE MOZE SIE DOCZEKAC KIEDY GO ZOBACZY I NIECH POWOLI SIE SZYKUJE DO WYJCIA OLIWKA TEZ CHCE POZNAC SWOJEGO PRZYSZLEGO....... NO MOZE I MEZUSIA:szok::-D:-D:-D:-D

MIŁEGO WIECZORKU

Olinda hihihi przekaże mu, dzięki, może wreszcie się zacznie szykować i niedługo zapuka,że chce wyjść.
Alex a kupowałaś ją w Anglii, bo ja mam zPoslki ale za małao mama mi przysłała i jak mi się skończy to gdzie tu można kupić? W aptece?

witajcie kobietki,
Bernadeta - dziekuje za odpowiedz :-)
Medio - dzieki rowniez - szczerze powiedziwaszy to juz sama nie wiem co robic...:-(
Jeszcze od wczoraj czuje sie bardzo zle - chyba zlapalam grype bo wszystko mnie boli, mam kaszel , gardlo swedzi...I hate it!!!!
Trzymajcie sie cieplutko xxxx - ja ide do lozka :-)

paula7 nie chcę Cie martwic ale ja wysallam dokumenty w marcu tego roku, a odesłali mi na poczatku wrzesnia wszystko razem z rezydentem i paszportem, ale wiem,że jak cos to możesz dzwonić do Home office i poprosić aby odesłali paszport, bo wyjeżdzasz, ja tak zrobilam i niestety nie doszedł na czas, na szczęście miałam dowód

medio zrzucialm juz 14kg :tak: 7 kg przy porodzie to niezły wynik jak na 3 tygodnie,ale.....zostało jeszcze 10kg:szok:. I kobieto nie stresuj sie jak będzie chciało ujrzec świat Twoje dzieciątko to ujrzy, nie przyspieszysz nic

patus ja jak byłam przeziębiona to piłam mleko z czosnkiem i miodem:dry:pomogło wiem ,ze za smakowicie to nie brzmi ale spróbuj

Medio- ja kupilam w HOLLAND&BARETT, czy jakos tak. Wydaje mi sie, ze tez powinien u Was byc...wiesz- taki ze zdrowa zywnoscia, witaminami, suplementami itp....
Olinda- no to swietnie, ze mala w miare spokojna...:tak:A jak Ola? Pomaga? A jak w przedszkolu juz sobie radzi? Pewnie po takim czasie, to juz niezle, co?

reklama
Tajchi zapewniam Cię,że do samego porodu mi sie nie spieszy i mogę do stycznia jeszcze tak chodzić. Niepokoi mnie tylko to,że wg lekarzy i położnej bobas jest duży i wciąż rośnie i ponoć może to wpłynąc na bezpieczeństwo przy porodzie.

Do góry