blackfoka- trudno powstrzymac lzy gdy sie czyta twoja historje... jest mi strasznie przykro sama jestem w 17 tygodniu ciazy az sie boje co teraz bedzie... ale trzymam za ciebie kciuki walcz...walcz... ja tez bym tak zrobila....powodzenia...trzymaj sie....
reklama
Misiówka
Fanka BB :)
Tajchi - mi się wydaje, że to normalne... niektóre dzieci poprostu wiszą na cycusiu i nie ma na to rady. A tym, że zabraknie ci pokarmu się nie przejmuj im częściej małego dostawiasz tym może być tylko lepiej z laktacją, więc super, że taki chętny jest! Misia ssała bardzo efektywnie, najdłużej jadła 7 min, a raz w życiu zdażyło jej się 30 min. Ale za to zawsze rególarnie co 2 godziny, nawet w nocy - do samiutkiego końca, czyli do 18 miesiąca życia, a ja marzyłam o nocy przespanej ciurkiem.
Iwoneczka - nie mam pojęcia co ci napisać, nie mam doświadczenia, może inna mama coś doradzi...
blackfoka - straszne to co cię spotkało i uważam, że powinnaś zrobić wszystko, żeby zapłącili za swoje błedy, ja bym chyba jakąś krucjatę życiową miała!! A napisz, czy w trakcie ciąży też były jakieś zaniedbania, niedociągnięcia z ich strony, czy wywiązywali się ładnie ze wszystkiego... Teraz to ja już się boję porodu... a to lada dzień może być.
Iwoneczka - nie mam pojęcia co ci napisać, nie mam doświadczenia, może inna mama coś doradzi...
blackfoka - straszne to co cię spotkało i uważam, że powinnaś zrobić wszystko, żeby zapłącili za swoje błedy, ja bym chyba jakąś krucjatę życiową miała!! A napisz, czy w trakcie ciąży też były jakieś zaniedbania, niedociągnięcia z ich strony, czy wywiązywali się ładnie ze wszystkiego... Teraz to ja już się boję porodu... a to lada dzień może być.
alex3meyer
Matka gagatka
Straszne to co napisala blackfoka!!!!!!!!!!!!
Medio- mnie podlaczyli. Nie moge tu na opieke narzekac, bo bylam monitorowana caly czas....
Medio- mnie podlaczyli. Nie moge tu na opieke narzekac, bo bylam monitorowana caly czas....
zuska
Początkująca w BB
ja juz mam chyba jakas deoresje przedporodowa codziennie wieczorem placze i teraz to juz sie wogole boje fakt, ze na opieke poki co nie moge narzekac
Tajchi
mój szkrab dzis spał od 12.00-6.15 troszke dospalam
Medio ja byłam podłaczona do KTG, ale przed porodem słyszałam ze podłaczają tylko wtedy jak bierze sie epidural, no ale jak na mój przypadek patrzeć to chyba była nieprawda, bo ja mialam normalny poród bez znieczulenia tylko na gazie a tez cały czas monitorowany, i wtedy jak małego troszke przydusialm od razu mi powiedzieli,że puls spada i musze szybko przeć i to była dopiero mobilizacja
zuska głowa do góry, tak czasem bywa ale masz nas abyśmy cie wspierały, co z ta piłka???? nadal jesteś zainteresowana???? kupiłas juz kapcie pod kolor???;-)
Misiówka dobrze by była aby to chociaz dobrze wpływało na laktację, oby maluszek troszeczke mi odpuscił tak godzinke niech sobi eposiedzi i juz i za 2-3 godzinki znowu
Medio ja byłam podłaczona do KTG, ale przed porodem słyszałam ze podłaczają tylko wtedy jak bierze sie epidural, no ale jak na mój przypadek patrzeć to chyba była nieprawda, bo ja mialam normalny poród bez znieczulenia tylko na gazie a tez cały czas monitorowany, i wtedy jak małego troszke przydusialm od razu mi powiedzieli,że puls spada i musze szybko przeć i to była dopiero mobilizacja
zuska głowa do góry, tak czasem bywa ale masz nas abyśmy cie wspierały, co z ta piłka???? nadal jesteś zainteresowana???? kupiłas juz kapcie pod kolor???;-)
Misiówka dobrze by była aby to chociaz dobrze wpływało na laktację, oby maluszek troszeczke mi odpuscił tak godzinke niech sobi eposiedzi i juz i za 2-3 godzinki znowu
Tajchi
Medio wiesz,że nie mam pojęcia jak to sie nazywa po angielsku, w każdym bądź razie w trakcie jak juz miałam skurcze dość konkretne to kazali podnieść mi tyłek w góre i przepasali mnie dwoma takimi grubymi gumami i zapieli na wysokości pępka jedna a drugą nizej pod brzuchem i wtedy widzieli wszystko, pierwsza ta gume założyli mi ok 30 minut po tym jak przebili mi wody i wtedy juz położna wiedziała jaki jest puls dziecka.
I nie bój sie położna cały czas jest przy Tobie, mówi kiedy i co masz robic jak przeć, kiedy przestać kiedy i jak oddychać, będzie dobrze. Ja tez sie troszke bałam bo nie byłam na szkole rodzenia, ale z połoznymi dasz rade bez żadnej szkoły
I nie bój sie położna cały czas jest przy Tobie, mówi kiedy i co masz robic jak przeć, kiedy przestać kiedy i jak oddychać, będzie dobrze. Ja tez sie troszke bałam bo nie byłam na szkole rodzenia, ale z połoznymi dasz rade bez żadnej szkoły
reklama
Tajchi
dziewczyny mam:
-dwa opakowanie "luteiny" łacznie 100tabletek, data ważności 07.2009
-duphaston 33 tabletki data ważności 09.2012
zainteresowane osoby prosze o kontakt na maila
tajchi@op.pl
Jesli któras potrzebuje to mogę wysłać
-dwa opakowanie "luteiny" łacznie 100tabletek, data ważności 07.2009
-duphaston 33 tabletki data ważności 09.2012
zainteresowane osoby prosze o kontakt na maila