beaa
Mamy lipcowe'08
Dzieki za wszystkie odpowiedzi;-) odnosnie laktatorow, nie ma to jak doswiadczone mamusku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My za tydzien jedziemy autem do Polski z naszym trzy miesiecznym szkrabem,ale szczerze mowiac wolalabym leciec,bo to jednak 2 godziny lotu a nie ponad doba jazdy.
MrsF podroz byla calkiem znosna,myslalam ze bedzie gorzej,bo moj maly to straszny placzek. Dalismy rade dojechac do Łodzi w 20 godzin,wiec i tak uwazam ze ekspresowo. I powiem ci ze z takim fotelikiem jaki kupilas to mozesz dookola swiata jechac. W niedziele wracamy,wiec jestem ciekawa jak mlody zniesie droge powrotna
Witam serdecznie wszystkie przyszle i nie tylko mamusie Jestem w 8 tyg i od tygodnia mam 24h mdlosci...mam nadzieje,ze niedlugo przejda...badanie usg mialam w polsce jakies 3 tyg temu i ledwo bylo cokolwiek widac niedlugo pewnie znowu pojade do pl i zrobie badania.Oprocz mdlosci i zaparc, raczej wszystko oki.Potrzebuje informacji o szpitalach prywatnych i nie tylko, poloznych i opiece dla kobiet w ciazy w okolicach fobbingu, essex. Jesli ktoras z mam wie cokolwiek prosze dac znac. :-)