reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
My za tydzien jedziemy autem do Polski z naszym trzy miesiecznym szkrabem,ale szczerze mowiac wolalabym leciec,bo to jednak 2 godziny lotu a nie ponad doba jazdy.

Kama, no i jak podroz samochodem minela? Ja sie jeszcze nie moge zdecydowac czy samolotem czy samochodem ale jak maz zobaczyl ile ja chce zabrac to stwierdzil ze nawet jak business class polecimy to i tak za bagaz bedzie trzeba fortune doplacic i fizycznie sie nie wyrobimy :-D Kupilam wiec kolejny fotelik samochodowy, tym razem rozkladany do pozycji lezacej na wszelki wypadek podrozy samochodem (no i kolejny wozek do kompletu! :laugh2:) Matrix Cup, Marine.

MrsF podroz byla calkiem znosna,myslalam ze bedzie gorzej,bo moj maly to straszny placzek. Dalismy rade dojechac do Łodzi w 20 godzin,wiec i tak uwazam ze ekspresowo. I powiem ci ze z takim fotelikiem jaki kupilas to mozesz dookola swiata jechac:-D. W niedziele wracamy,wiec jestem ciekawa jak mlody zniesie droge powrotna:szok:

MrsF podroz byla calkiem znosna,myslalam ze bedzie gorzej,bo moj maly to straszny placzek. Dalismy rade dojechac do Łodzi w 20 godzin,wiec i tak uwazam ze ekspresowo. I powiem ci ze z takim fotelikiem jaki kupilas to mozesz dookola swiata jechac:-D. W niedziele wracamy,wiec jestem ciekawa jak mlody zniesie droge powrotna:szok:

Dzieki za odp Kama. :-) Co do fotelika no to ja mam taka nadzieje! :-D Kosztowala nas ta przyjemnosc (razem z wozkiem do kompletu) kolejne £513 ale to podobno jedyny fotelik ktory mozna uzywac w samochodzie w pozycji lezacej. No i polecany przez wszystkich znajomych. Samochod tez wiekszy kupilismy zeby wszystkie zabawki i ciuszki malego sie zmiescily. Oh czego sie nie robi dla tych naszych pociech:laugh2:
Zycze milej podrozy powrotnej! :tak:

Witam serdecznie wszystkie przyszle i nie tylko mamusie:) Jestem w 8 tyg i od tygodnia mam 24h mdlosci...mam nadzieje,ze niedlugo przejda...badanie usg mialam w polsce jakies 3 tyg temu i ledwo bylo cokolwiek widac:) niedlugo pewnie znowu pojade do pl i zrobie badania.Oprocz mdlosci i zaparc, raczej wszystko oki.Potrzebuje informacji o szpitalach prywatnych i nie tylko, poloznych i opiece dla kobiet w ciazy w okolicach fobbingu, essex. Jesli ktoras z mam wie cokolwiek prosze dac znac. :-)

Witaj Kasza83 miło nam powitać cie w naszym gronie. Niestety ja nie pomoge ci wiele bo to nie mój rejon ale może znajdzie się ktoś kto będzie wiedział więcej.

Dziewczyny jak to jest jeśli zdecydujęsię rodzć w konkretnym szpitalu to później nie można zmienić zdania,bo już na pierwszej wizycie u położnej musiałam zdecydować gdzie chcę rodzić?

Witam serdecznie wszystkie przyszle i nie tylko mamusie:) Jestem w 8 tyg i od tygodnia mam 24h mdlosci...mam nadzieje,ze niedlugo przejda...badanie usg mialam w polsce jakies 3 tyg temu i ledwo bylo cokolwiek widac:) niedlugo pewnie znowu pojade do pl i zrobie badania.Oprocz mdlosci i zaparc, raczej wszystko oki.Potrzebuje informacji o szpitalach prywatnych i nie tylko, poloznych i opiece dla kobiet w ciazy w okolicach fobbingu, essex. Jesli ktoras z mam wie cokolwiek prosze dac znac. :-)

zobacz watek https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...zne-w-londynie-i-nie-tylko-14488/#post2274324 The Portland nie jest w Essex tylko centrum Lonynu ale to najlepszy szp pryw w kraju (wedlug niektorych, rowniez w Europie) i pacjetki zjezdzaja sie z zagranicy zeby tam rodzic

https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-uk-f141/co-warto-kupic-w-polsce-11913/#post2343472

Medio, mozesz zmiecic szpital. Ja na poczatku bylam prowadzona w St Thomas' Hospital w Londynie (ten na przeciwko Big Ben'a) a potem przenioslam sie do szp Portland

reklama
To dobrze wiedzieć, bo chyba moja położna troszkę minęła się z prawdą mówiąc mi,że nie będę mogła.
72.gif

Do góry