reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Beaa jeśli chodzi o butelki to ja uzywam Avent, ale nie wiem czy one są najlepsze bo poprostu nie używałam innych. Wydaje mi się, że wszystkie są dobre na swój sposób ale najważniejsze jest żeby używac tylko jednego rodzaju a nie co karmienie to inna butelka. Jak juz się dzdzia urodzi to sama będziesz wiedziała czy dany rodzaj butelki jej odpowiada:tak:
A laktator to hmm, wstrzymaj się bo może wogóle nie będziesz potrzebowac. Zawsze zdąrzysz kupic później.

reklama
Dziewczyny dziś mi wyskoczyła opryszczka na ustach i nie wiem co robić, często miewałam, tak z 2 razy w roku, ale teraz jestem w ciązy więc nie wiem czy mam z tym iść do lekarza?

beaa-ja bym sie wstrzymala z tym laktatorem,ja nie potrzebowalam zobaczysz,a z butelek z Aventa bylam zadowolona,ale moj Besiu nie mial kolek od powietrza z butelki(wiec jesli Pinka pisze ze dr.Browns sa dobre to pewnie tak) moj maly mial kolki bo mial bardzo delikatny uklad pokarmowy i nie moglam jesc nabialu przez pierwsze 3mies-karmilam piersia

Medio-nie uzywaj masci naogol nie mozna w ciazy,ja bym poszla spytac co mozna

Umówili mnie na usg 20 czerwca więc, pierwsze usg będę miała zrobione w Polsce.

Beaa- ja moze powiem na swoim przykladzie:-):-)

nie kupowalam laktatora na zapas bo twierdzilam ze problemu z piersiami miec nie bede:rofl2: egoistyczne podejcie bo juz w drugiej dobie po porodzie cycki pod sama szyje mi urosły!!!!!!! bol nie do zniesienia brodawki pokaleczone bo pokarm niechcial leciec beczalam w lazience robilam gorace oklady wyciskałam recznie pokarm itp...chłop mój biegiem po laktator leciał bo nie mogł patrzec jak cierpie:no::no:jak go przyssałam do piersi to odrazu uuuuuuuuuulga jak nie wiem co sciagnelam pokarm udroznilam wszystkie koanaly i było luz,wiec nastepnym razem kupiec odrazu:tak::tak: bez wzglendu czy bede miała problem czy nie sprzedac zawsze mozna:tak:

co do butelek dr.Browns to załuje ze nie uzywałam ich od urodzenia dopiero po 2 kilku tygodniach kolezanka z BB mi poleciła i powiem ci ze zajefajne:-):-) moze gdybym odrazu ich uzywała mała nie meczyłaby sie tak dlugo z kolkami:wściekła/y:

no ale decyzja nalezy do ciebie

Hej dziewczyny,ja tu po raz 2,ale bede odwiedzac was czesciej:-).Co do laktatorow to nie mam pojecia,bo tomoje pierwsze dziecko,ale mysle,ze kupie wczesniej:-),a te butelki to szefowa mi polecila te dr browna,bo sa przeciwkolkowe,mowila,ze sa super!Pozdrawiam

reklama
Ja mam laktator elektyczny Avent i Medela Swing (kupilam jak zepsul sie Avent). Medela jest o wiele lepsza. Butelki Dr Browns sa ok, te z Avent w sumie tez. Teraz wyszly nowe antykolkowe ze wskaznikiem temperatury z Tommee Tippee ktore sa o niebo lepsze niz te starsze ktorych nie polecam

Do góry