reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Medio w rzeczywistości drugi wnuczek, ale z pierwszym nie miała kontaktu juz 12 lat, a On ma 15,(brat mojego męża sie rozwiódł i tak jakos wyszło,że on sie z synem widzial, ale dziadki juz nie)więc jakby pierwszy tak naprawdę, chociaz my tu a rodzice tam ale babcia juz nauczyła obsługiwac sie skypa z kamerka:-D:-D więc chociaz sobie popatzry jak nas długo nie bedzie

Hej dziewczyny
Moja mama ma za to przechlapane bo ma 4 wnuczki. Jak chodziłąm w ciąży każdy chciał żeby to był chłopak, a tu następna dziewczynka:-)

Medio- ja już pomijam fakt że jest to trochę męczące ale zachodzę w głowe jak ja to zrobie jak we dwie będą się budziły a nie chce Oli przyzwyczajać do brania do siebie jak jestem sama to ok ale jak jest Maciej i dojdzie Ola to już jest ciasno a jak dojdzie Oliwka :szok::wściekła/y: no ale cóz pożyjemy zobaczymy jak to będzie :sorry2:

Olinda a Ola się budzi, bo ma złe sny, czy boi się czegoś? No dobrze by było by przesypiała Ci ładnie noce.
Gusia260 cztery wnuczki to sporo, no to może skusicie się teraz na synka.

Czesc, ale watek sie rozkrecil...:szok: no i bardzo dobrze...:tak:

Widze, ze dzieci jeszcze w brzuszkach.... Juz niedlugo, spokojnie, doczekacie sie... :tak::-)

Olinda- no to rzeczywiscie teaz jak Ola nie sypia najlepiej, to kto wie jak to bedzie... Oby to tylko tak przejsciowo...
Gusia- O! 4 dziewczynki...? No to musicie sie o chlopaka postarac.:tak:. Jak chcesz na watku o starajkach jest przepis na chlopca....:-D:-D:-D
Medio- a jak Ty sie czujesz?

Alex3meyer ja czuję się już jak ciężarówka, która czeka na rozpakowanie, bo już na wolniejszych obrotach jeżdżę. Jakoś zleci. Ja dam Ci mój nr tel - tak wogóle- przed porodem, tzn w grudniu i jak mnie złapie to ze szpitala napisze Ci sms co i jak.

witam wszystkich jestem tu nowa... pisze na forum dla mam w maju... jestem w 15 tyg ciazy ciesze sie ogromnie... pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie..

reklama
Do góry