reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Medio do wieczora ledwo siedzialam, później troche mi przeszło, dzis natomiast mam lekkie plamienie(czego nigdy wczeniej nie mialam) moze cos sie ruszy dzis mimio ,że to 13-ty.
Ale sa plusy tego,że 23 by mi wywołali bo nie byłby juz skorpionem tylko strzelcem:-D, ale szczerze mam to w nosie kim będzie oby zdrowy:tak:

Olinda no właśnie czekanie jest najgorsze:crazy: będe z Wami na bierząco, wszystko powiem co i jak i kiedy

reklama
Tajchi pewnie,że tak. No ciekawe jak się u Ciebie
18.gif
sytuacje rozwinie, pewnie czop juz powoli zaczyna odchodzić, a to dobry znak.

Czesc:-)

Oj tak, takie siedzenie i czekanie az cos sie ruszy jest najgorsze:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:. Pamietam jak ja nawet raz do sluchawki plakalam jak gadalam z mama, ze cos jest nie tak, ze on tak nie chce wyjsc.....:-D:sorry2:
Oby wszystko szybko i gladko poszlo. Koniecznie dawajcie potem znac co i jak....

hej dziewczyny
szybkiego rozwiązania Tajchi Ci zyczę i nie przejmuj się 13 ,ja mojego męża poznałam właśnie 13 i po 15 latach małżeństwa uważam że to była najlepsiejsza 13 w moim życiu :tak::-)

Gusia STO LAT DLA TWOJEJ ROCZNEJ GWIAZDECZKI OBY WSZYSTKIE MARZENIA SIĘ SPELNIŁY A NA BUŹCE ŁZY NIGDY NIE GOŚCIŁY:tak::-):-D:tak:

Hej dziewczyny

Medio tort super -BEN 10,ulubienca Kolina.A synek naprawde przystojniak.

Gusia jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla córeczki

Tajchi wiem jak sie czujesz ja tez jak minał ten dzien porodu to juz nie mogłam usiedziec.Na szczescie złapało mnie 3 dni po bo juz myslalam ze bede czekac te 12 dni na wywołanie .Trzymam kciuki za ciebie aby s urodzila szybko,bezproblemowo a dzidzia napewno jest zdrowa.ja z reszta tez bym nie chciala wyjsc w taka pogode zimno pada i co tu robic.:-)

Cześć Kobietki :happy:

Gusia wszystkiego najlepszego dla córci duże buziaki niech rośnie zdrowo

A ja znowu miałam nockę nie przespaną :wściekła/y: kręciłam się a sen nie przychodził :no::wściekła/y::wściekła/y: no cóż trzeba się przyzwyczajać

Miłego dnia:tak:

Monika1213 mam nadzieję,że pójdzie szybko i gładko, a 13-tką sie za bardzo nie przejmuje, tak jak pisałam,może być z 13-tego:tak:

Gusia to i ja przyłaczam sie do życzeń dla Twojej córeczki
HAPPY BIRTHDAY

reklama
Gusia - dużo zdrówka i radości dla małej rozrabiaki!!

Tajchi - mam nadzieję, że się nie zadręczasz za bardzo, zaufaj dzidzi, może jeszcze nie jej czas?

Do góry