reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
agatakat I jak cos sie ruszyło wiesz dziś pełnia :-) Co zauważyłam tez dlatego ze Max niespokojny i buszuje bardzo aktywńie dziś w brzuszku :tak:

Karolinka pakuję się pakuję ale jakoś pomaleńku codziennie coś dokładam do tej torby jakoś jej widok mnie nie nastraja pozytywnie ja ze strachu tak zwlekam znam siebie :szok:

aleksiel fajnie ,ze Leon przybiera faktycznie to juz miesiąc minął czas leciiii i dokładnie tak jak piszesz nam tez mało juz czasu zostało w dwupaku ;-)

Towicz mnie bardzo przydaly sie slomki do picia zapakuj koniecznie! A i notes do pisania por karmienia bo totalnie nie moglam sie skupic na czasie choc to podobno efekt znieczulenia. Teraz mam aplikacje na Telefon przypominajaca o karmieniu liczaca czas karmienia, mierzy nawet statystyki, bardzo przydatna rzecz... a i polecam kupno chusty do noszenia bez niej bysmy zgineli, jak Leos beczy wysrtarcza 2 minuty w niej i juz spi :) a no i poduszka rogal dk karmienia niezbedna.
ciekawe jak Agata?!
Evie takiego klocka ciezko byloby wypchnac naturalnie, mialam planowane cc ale tyle ze ze wzgledu na polozenie posladkowe, do tej oory zastanawiam sie czy by zrobili cc gdyby lezal prawislowo a wiedzieli by ze jest taki duzy.
Podobno kazde kolejne dziecko jest wieksze od poprzedniego....brrrr
Milego dzionka dziewczyny

hej! nadal 2in1 :happy2: pełnia nie ruszyła młodego.. Skurcze mam ale nieregularne i nic ciekawego, bez fajerwerek :-(

o tak! ja też zapisywałam karmienie na początku - dla nas to było bardzo przydatne!

Narazie jestem dzień po terminie, na sobote jestem umówiona na pierwsze wywoływanie.. nie myślałam że do tego dojdzie i kolejny tydzień będę chodzić w ciąży :-(

witam Was ponownie ! u mnie dzisiaj mija 13 tydzien ----jestem troche zestresowana bo po południu mam wizyte w szpitalu i niewiem co mnie czeka ----- :szok: znajoma mówiła ze najprawdopodobniej pobieranie krwi , wywiad itd , w 6 tygodniu ciąży miałam robione pierwsze usg i dopiero teraz następny termin ----to uroki Londynu :( ------ dziewczyny prosze napiszcie na co mam sie dzisiaj przygotowac -- Miłej niedzieli Wam zycze ;-)

witam Was ponownie ! u mnie dzisiaj mija 13 tydzien ----jestem troche zestresowana bo po południu mam wizyte w szpitalu i niewiem co mnie czeka ----- :szok: znajoma mówiła ze najprawdopodobniej pobieranie krwi , wywiad itd , w 6 tygodniu ciąży miałam robione pierwsze usg i dopiero teraz następny termin ----to uroki Londynu :( ------ dziewczyny prosze napiszcie na co mam sie dzisiaj przygotowac -- Miłej niedzieli Wam zycze ;-)

hej:) Nie stresuj sie, pobiora ci krew i zrobia usg, wrzuca wyniki do komputera i wyjdzie w procentach czy dziecko ma syndrom downa. Ciesz sie, ze zobaczysz szkrabika:)
Powodzenia i czekam na zdjecie maluszka:)))

reklama
Do góry