reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Mamcia dzieki za slowa otuchy. Myslalam ze to tylko ja tak mam! Z poprzednimi ciazami wiecznie moglam spac. Dzien i noc.
Moje chlopaki maja 16 w maju a drugi 9 w lutym. Duze i samodzielne. Ten starszy sporo mi pomaga. A ty w jakim masz wieku? Ja mialam dwa razy cesarke. Wiec lekarz i polozna juz powiedzieli ze bedzie kolejna cesarka. :-) Porodu wiec sie bac nie musze.
Pozdrawiam wszystkie mamusie!

reklama
U mnie syn w styczniu skonczy 8 a corka za tydz 3 :). Ja tez mialam 2 CC i teraz bedzie trzecia, a wiec znowu tak jak u ciebie :D....

To tez nie tak zle! Ja sie ciesze chyba ze jednak cesarka. Nie cierpialam jakos bardzo. Ty masz szczescie bo masz chlopca i dziewczynke. Ja bym chciala corke... :-) moze sie udalo tym razem.
Skad jestes i ktory tydzien ciazy?

Ja z Londynu. Leci mi 24 tydz. ciazy :).
Ja myslalam ze bedzie druga corka, jaki szok przezylam jak sie dowiedzialam ze chlopiec.
Zycze dziewczynki :)

Och to juz brzusio jest. No i chlopiec! Gratulacje! Ja tez przezyje szok jak bedzie chlopiec. Taka mam nadzieje ze tym razem mi sie uda!
Ja jestem z Tamworth kolo Birmingham. Malutka miejscowosc w porownaniu do Londynu. ;-)
Ja sie zmywam bo ide pod prysznic i zaczynam sie szykowac do pracy. Dzis na popolunie ide. Cud bedzie jak ok 16 tam nie zasne. Bo to moja pora na drzemke!
Sciskam!!! :-)

Hej

Witam serdecznie nowe mamusie :)))

Ja po wizycie u pl gina, córka niezmiennie, mąż nadal ma nadzieję i uparcie wierzy, że się mylą hehe. Waży 80dkg, termin 22.02 wsio ok tylko jakeś małe torbiele na główce ale powinno się wchłonąć. Dokucza mi zgaga i dziwny ból w boku jak na kolkę, no i krzyż a może bardziej rwa bo ustać na nodze nie mogę i jak zarwie to uuuuu. Zostało 9dni urlopu w pl, muszę male ciuszki posłać co uk, tylko niemam kartonu wg wymogów kurierów. Poza tym co, mąż dolatuje na ostatnie dni bo córa ma urodziny, pomagam przy siostrzenicy. Niemam czasu odpocząc, taki oto urlop

Agata to trzymamy kciuki na pełnię

Karolina kopiesz w ogrodzie, gotujesz i pieczesz? wow szacun

Kładę się bo nie mogę już

reklama
Verita a ty tez masz juz takie duze i odchowane? Hehe ;-)
To witaj w klubie.
Wlasnie wrocilam z pracy. Prysznic kanapeczka, i cieple wyrko!
Mysle ach zajrze co mi tam!
Witam Anetaka! Pochwal sie ktory tydzien ciazy?
Mamcia widze ze ty jeszcze nie spisz!

Do góry