reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Coś tu u Nas cichutko :/
aleksiel pisz jak tam Leon i ty się miewacie??
wojniczanka ty tez sie pochwal jak ty i córcia ??

chyba dziewczyny jesteście zajęte i to ostro w ciagu dnia tak myślę?? :-)
Ja wlasnie jadę do szpitala na kontrolę i scan jak bede po to się odezwę :-D

reklama
Towisz powodzenia na wizycie:)))
Ja dzis musze jechac do miasta na zakupy, a takiego mam leniuszka:/
Musze kupic prezent dla 6 miesiecznego chlopca i nie mam pojecia co:szok::-)

Cześć dziewczynki, czytam Was ale mam mało czasu więc nie pisze.
U nas ok, mój M od wczoraj w pracy więc ogarniam bycie Leosiem sam na sam :) Ogolnie coraz lepiej młody je co 2.5 godziny, nauczył się bekac i portem lula. Potrafimy przespać 6 godzin sumujac także rewelacja. W nocy odkladamy do lozeczka w dzień że spaniem gorzej, jest ciekawy świata rozgląda się i nie chce zasnąć, potem ma za dużo bodźców i sie denerwuje, dlatego często chustujemy. Od razu zasypia a ja mogę wszystko w domu zrobić :)
Sorki że nie odniose się do Was indywidualne. Trzymam kciuki za Was i Pozdrawiam

Aleksiel fajnie ze wszystko ok :).
Agatakat ty nastepna w kolejce, jak sie czujesz? Ja kompletuje wyprawke teraz :), no i maly remoncik mielismy :)

Ja wlasnie wrocilam z centrum i w szoku jestem, lampki powieszone, ozdoby i wystawy swiateczne, a w kazdym sklepie koledy:/ fajnie ale jak dla mnie za wczesnie bo teraz bede miala swiateczny humor ale mi minie do grudnia:/

reklama
Hejka dziewczynki jak samopoczucie? u mnie tak w miare... :)
Dobrze sie czuje ale ta pogoda mnie wykancza... tez u mnie leje caly dzien i konca nie widac....:(
Mam nowy patent na bol glowy cos slodkiego i zaraz bol mija heh :)
pozdrwiam :*

Do góry