reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
Jestem w 100% pozytywnej mysli Wszystkie doczekamy sie malutkich szkrabikow i bedziemy dumnymi mamami.
Dzis mi sie snilo, ze mialam wizyte u midwife i pytam ja jak tam nasza fasolinka, a ona na to ze z badan krwi wyszlo, ze bedzie chopczyk ok 55cm a jak dorosnie bedzie mial 180cm hahaha
Dzis mi sie snilo, ze mialam wizyte u midwife i pytam ja jak tam nasza fasolinka, a ona na to ze z badan krwi wyszlo, ze bedzie chopczyk ok 55cm a jak dorosnie bedzie mial 180cm hahaha
I tak ma byc!!!!!!Jestem w 100% pozytywnej mysli Wszystkie doczekamy sie malutkich szkrabikow i bedziemy dumnymi mamami.
głupio to zabrzmi ale cieszę się ze już po wszystkim. na weselu bylam wykończona a tu tańcz i usmiechaj się. na poprawinach moze z 5 osób mniej i jeszcze większa zabawa niż wesele. a potem trzeci dzień bo nie wszyscy odejść chcieli ;-) już bez alkoholu ale jak maratonu. dlatego zwialismy do Zakopanego na dwa dni ;-). Fajnie było i dobrze ze raz w życiu się powinno brać ślub. więcej bym nie dała rady.
Karolina1987W
Vernita doskonale cie rozumiem, jestes w ciazy i masz prawo byc zmeczona, na szczescie juz wracasz do domu i tu sobie odpoczniesz
Trusia77
Jestem, jest ok choć nie jestem usatysfakcjonowana, no ale cóż
Pojechaliśmy a umówioną godzinę, babki w rejestracji nie wiedziały cczy mam mieć na dole czy u góry. fajnie bo miałam tłumacza - duuża pomoc i jaki spokój. Wlałam w siebie ten litr wody, to była masakra tyle wypić. Widziałam bijące serce, Dzidzion siedział na dupce i machał łapkami, zasłaniał się i nie dał zmierzyć, musiała wyjść i się jeszcze napić blee, pani o mnie zapomniała, 40min minęło, z bólu pęcherza musiałąm iść popuścić bo już chodzić nie mogłam, spróbwała drugi raz i też nic, nadal se "siedział i nie dał zmierzyć karku", wyszłam, posikałam i za trzecim razem też się nie udało. Dostałam skierowanie na krew w tym kiedrunku - zrobić za 3tyg w swoijej diagnostyce. Mma zdjęcie ale kurewsko niewidocczne, bardzo szkoda bo okaz piękny i jak fajnie sięruszało, zasłaniało oczy i w pewnym momencie nawet pomachało )))) No i jestem 12t3d, termin 18 luty. Mój Dzidzion ma już 6cm
Pojechaliśmy a umówioną godzinę, babki w rejestracji nie wiedziały cczy mam mieć na dole czy u góry. fajnie bo miałam tłumacza - duuża pomoc i jaki spokój. Wlałam w siebie ten litr wody, to była masakra tyle wypić. Widziałam bijące serce, Dzidzion siedział na dupce i machał łapkami, zasłaniał się i nie dał zmierzyć, musiała wyjść i się jeszcze napić blee, pani o mnie zapomniała, 40min minęło, z bólu pęcherza musiałąm iść popuścić bo już chodzić nie mogłam, spróbwała drugi raz i też nic, nadal se "siedział i nie dał zmierzyć karku", wyszłam, posikałam i za trzecim razem też się nie udało. Dostałam skierowanie na krew w tym kiedrunku - zrobić za 3tyg w swoijej diagnostyce. Mma zdjęcie ale kurewsko niewidocczne, bardzo szkoda bo okaz piękny i jak fajnie sięruszało, zasłaniało oczy i w pewnym momencie nawet pomachało )))) No i jestem 12t3d, termin 18 luty. Mój Dzidzion ma już 6cm
Trusia77
Nie nie zmierzyła bo nie dało się uchwycić tak, żeby możliwy był pomiar. Że dziecko "jest za głęboko osadzone" cokolwiek to znaczy
Karolina1987W
Trusia to faktycznie mialas jaja na tym usg,ja bym chyba szalu dostala:/ Na szczescie wiadomo, ze dzidzia jest dobrze "osadzone"
reklama
Podziel się: