reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Jestem w 100% pozytywnej mysli:) Wszystkie doczekamy sie malutkich szkrabikow i bedziemy dumnymi mamami.
Dzis mi sie snilo, ze mialam wizyte u midwife i pytam ja jak tam nasza fasolinka, a ona na to ze z badan krwi wyszlo, ze bedzie chopczyk ok 55cm a jak dorosnie bedzie mial 180cm hahaha

głupio to zabrzmi ale cieszę się ze już po wszystkim. na weselu bylam wykończona a tu tańcz i usmiechaj się. na poprawinach moze z 5 osób mniej i jeszcze większa zabawa niż wesele. a potem trzeci dzień bo nie wszyscy odejść chcieli ;-) już bez alkoholu ale jak maratonu. dlatego zwialismy do Zakopanego na dwa dni ;-). Fajnie było i dobrze ze raz w życiu się powinno brać ślub. więcej bym nie dała rady.

Jestem, jest ok choć nie jestem usatysfakcjonowana, no ale cóż

Pojechaliśmy a umówioną godzinę, babki w rejestracji nie wiedziały cczy mam mieć na dole czy u góry. fajnie bo miałam tłumacza - duuża pomoc i jaki spokój. Wlałam w siebie ten litr wody, to była masakra tyle wypić. Widziałam bijące serce, Dzidzion siedział na dupce i machał łapkami, zasłaniał się i nie dał zmierzyć, musiała wyjść i się jeszcze napić blee, pani o mnie zapomniała, 40min minęło, z bólu pęcherza musiałąm iść popuścić bo już chodzić nie mogłam, spróbwała drugi raz i też nic, nadal se "siedział i nie dał zmierzyć karku", wyszłam, posikałam i za trzecim razem też się nie udało. Dostałam skierowanie na krew w tym kiedrunku - zrobić za 3tyg w swoijej diagnostyce. Mma zdjęcie ale kurewsko niewidocczne, bardzo szkoda bo okaz piękny i jak fajnie sięruszało, zasłaniało oczy i w pewnym momencie nawet pomachało :))))) No i jestem 12t3d, termin 18 luty. Mój Dzidzion ma już 6cm :D

reklama
u mnie w poprzedniej ciąży jak córka źle była ustawiona to babka wzięła mnie za biodra i zaczęła kołysac na strony aż się dziecko ułożyło. śmiać mi się chciało.

Do góry