reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej Gabryska,

Mam nadzieje, że jak to piszę to już Ci się udało ale jeśli nie... Nie do końca pewnie odpowiada to na Twoje pytanie, ale ja mogę polecić Ci Clearblue Fertility Monitor. To takie urządzenie które z wielką dokładnością powie Ci kiedy masz dni płodne (owulację). Ja miałam bardzo nieregularne okresy i nie byłam w stanie obliczyć sobie dni płodnych i ten monitor bardzo się przydał. W Boots bedzie kosztował ok 100 funtów, ale na eBay'u można kupić używany już za 30.
Powodzenia!

reklama
Dziewczyny czy wam po porodzie zabrali wszystkie notatki z ciazy? Jestem zla bo myslalam ze one sa dla mnie bo kopie zawsze polozna brala. A w szpitalu po porodzie nic mi nie oddali. Jak zadzwonilam do szpitala to kazali wypelnic formularz i zaplacic 50 funtow za kopie.

ja dostałam notatki z porodu napewno, czy z całej ciąży to nie pamiętam, musiałabym sprawdzić, nic nie płaciłam

witam was dziewczyny
czy ktoras z was szczepila sie na krztusiec w ciazy..?? moze cos powiedziec o tym szczepieniu itp:) bylabym wdzieczna za kazda odpowiedz!:) polozna proponuje mi to szczepienie ze wzgledu na to iz liczba zachorowac dzieci wzrosla.. i sama nie wiem juz co mam zrobic...

witam was dziewczyny
czy ktoras z was szczepila sie na krztusiec w ciazy..?? moze cos powiedziec o tym szczepieniu itp:) bylabym wdzieczna za kazda odpowiedz!:) polozna proponuje mi to szczepienie ze wzgledu na to iz liczba zachorowac dzieci wzrosla.. i sama nie wiem juz co mam zrobic...
W ciazy nie powinno sie szczepic na nic. Ja nie ryzykowalam . Pozatym mysmy w Polsce byly szczepione na krztusiec?
Ja jestem przeciw, ale kazdy robi jak chce.

hejka dziewczyny
troche mnie tu nie bylo :sorry::zawstydzona/y:,ale koncowka ciazy ,a pozniej przy malej ....i ogolny brak czasu na wszystko
chcialam powiedziec ,ze urodzilam 2m-ce temu,corcia cala i zdrowa :tak::happy::happy:

pozdrawiam :-)

witam was dziewczyny
Znajoma jest w 17 tyg. i tez proponowano jej ta szczepionke ale po rozmowie z polska gin. zrezygnowala.

reklama
Do góry