reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciepły kącik naszych pociech :)

Vikamcia super pokoik dla dziewczynek,i sciany jak pomyslowo zrobione.Lozeczko pierwsza klasa, powiedz gdzie kupilas bo teraz napalilam sie na takie dla Amelki,bedzie akurat jak sie przeprowadzimy :-)
zamówiłam na allegro
Łóżko Junior + BABY BOO 180x90cm materac Gratis!!! (1591905090) - Aukcje internetowe Allegro
mikmo wielu negatywów postanowiłam zaryzykowac i zamówić..
oczywiście łózeczko było sprawdzone przy kurierze(przez moją mame) bo dużo osób pisało ze felerne , ale nie sprawdzli przy kurierze ... moje było bez uszkodzeń:tak: i nie żałuję że kupiłam..!!
polecasm.. i materacyk wygodny

ilonka sliczy pokoik:tak:

reklama
Vikamcia super dzieki za namiary.Ja nie za czesto kozystam z allegro, jak cos to brat mi zamawia,a nie wiesz czy wysylaja za granice?No ale w koncu to moge zamowic do mamy i moze w wakacje jak bedziemy w PL to odbiore.Jeszcze raz dzieki

orzeszku wątpię żeby za granic wysyłali ale zawsze możesz spytać:tak:
my zamawialiśmy na aodres w pl no i mama kurierem nam wysłała tutaj..

powiem Ci tylko że waga całości to 40 kg.. więc nie wiem czy dacie radę się zabrać w wakacje;-)

Vikamcia oj 40kg to rzeczywiscie sporo,pokombinuje cos i moze zrobie tak jak Ty, do wakacji mam czas bo dopiero wtedy sie przeprowadzamy

nom trochę ciężkie:-p
oni to pakują tak
w jeden karton boki i to wazy ok 11 kg , a w 2 karton pakują belki pod spód , no i przód i tył (te rózowe)
a materac doczepiają do kartonu któregoś taśmą w folii owinięty
ale moja mama przełożyła go do tego kartonu z bokami i dokleiła górę (oczywiście złożyła na pół materac) no i wyszły jej 2 kartony z tym ze tam jeszcze dodała rozne zakupy , więc miala 33 kg
ale wyjdzie nieco mniej ( o jakieś 5 kg:-p)
i kurier policzył za jedną przesyłkę rozłożoną na 2 kartony bo napisałam ze to łóżeczko w 2 kartonach wtedy jest taniej;-)

Śliczne macie pokoiki.

A ja termin mam na niedzielę ale pościel w łóżeczku jeszcze nie ubrana :) Ale to sekund trzy roboty nawet jakbym miała to po wyjściu ze szpitala zrobić. Zresztą moje rzeczy do szpitala też nie są w torbie tylko leżą uszykowane w łóżeczku właśnie bo moja torba jeździ sobie na paletki ;)

reklama
A to kacik mojego synka,narazie urzadzilam go w sypialni ,dopoki nie znajdziemy wiekszego mieszkania :]

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 153
  • 6.jpg
    6.jpg
    63 KB · Wyświetleń: 150
  • 2.jpg
    2.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 149
  • 1.jpg
    1.jpg