reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciepły kącik naszych pociech :)

To prawda pokoj jak dla ksiezniczek! W tym momencie zrobilo mi sie troche zal, ze nie mam na razie coreczki, bo tez mam jeden pokoj rozowo-fioletowy i chcialabym takie krolestwo urzadzic!!!!!!!!!!! Ale sie przemaluje sciany na niebiesko i bedzie komnata dla krolewicza :-)
A komody wcale pasuja, mozesz nawet przykleic na nie gdzie niegdzie na szyflady jakies rozowe mini motylki i bedzie caly na calego, ale nawet i tego nie trzeba

reklama
dzięki dziewczyny :*

mandrzejczuk możesz tylko róż przemalować na niebiesko:tak:i będzie fioletowo niebieski..
albo na zielono i dla chłopca idealnie fioletowo zielony:-)

matusia tak Emma tez testowała łózeczko :-D ja tez :-p i jest wygodne że ho ho:cool2:
sama bym w nim z chęcią spała...
ciesze się ze z pokoikiem mamy już wsyztsko skończone :-)
i dziewczynki mają już gdzie wojować..
aż żale będzie sie wyprowadzać jak przyjdzie co do czego :-p

PICT1558.jpg

a to narazie część pokojku Zuzi , czeka na malowanko jak przyjedzie chrzestna małej malnie jakieś kubusiowe malunki i tatuś musi skoczyć jeszcze po część mebli do ikeii

Kamcia pokój bomba :) rewelka

ilonka "część pokoiku" ;) super, a jak pomalujecie to już w ogóle na pewno będzie cud miód :) super! :)

Vikamcia super pokoik dla dziewczynek,i sciany jak pomyslowo zrobione.Lozeczko pierwsza klasa, powiedz gdzie kupilas bo teraz napalilam sie na takie dla Amelki,bedzie akurat jak sie przeprowadzimy :-)

reklama
Do góry