reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciepły kącik naszych pociech :)

Dariaa super ta naklejka wygląda:) Ja Cię chyba zatrudnię jak będę robiła kącik dla mojego słoneczka :)

reklama
IMG_1169.jpgIMG_1170.jpg

Jeśli chodzi o naklejki,my postawiliśmy na misiaki :) już wcześniej mieliśmy to drzewo na zielonej ścianie i szkoda Nam było odklejać,nie do końca to może pasuje,ale nie jest najgorzej :) i ogólnie te naklejki są fajne, nakleja się je tak łatwo,że wygląda jakby wzór był namalowany,bo folia jest matowa...

Załączniki

• IMG_1169.jpg
    IMG_1169.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 49
Daria śliczny kącik dla maleństwa
Pomysł z lampką jest super, też tak miałam, identyczna lapmka nad łóżeczkiem ale jak moja Madzia zaczęła wstawać w łóżeczku musiałam zmienic położenie lampki bo córcia szarpała za kabel :-),

reklama
zanka ja nie jestem chwalipięta, nie chwalę się:-D
dla juniora to nie kupiłam nic poza lampką, ale taką prostą mleczną kulą nad łóżeczko, bo i tak ma dość kolorów w naklejkach na ścianie.Jak mi zamontują(bo przecież ja nie potrafię:-D albo i nie chce:p) powieszę firanki i sprzątnę pokój, to może od razu wózek przyjedzie i od razu obfocę wszystko na raz.

Do góry