reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciepły kącik naszych pociech :)

daria fajnie wygląda ten kącik z zapaloną lampką..

tylko chciałam Ci powiedzięc (nie wiem czy wiesz) ale nie kładz dziecku główki od tej strony co jest grzejnik:tak:
bo wiem że nie wolno ani przy grzejniku ani przy oknie

Dzięki Kamcia, za radę :)
Właśnie ostatnio rozmawialam z M. i mu mowilam ze polozymy ja z prawej strony a on, ze nie, ze z lewej bedzie wygodniej i nie mogłam mu przegadać ze za blisko grzejnika.
Teraz bede mogla mu pokazać twoj post heheh

reklama
daria, pokoik wygląda super!!!! Taki nowoczesny i gustowny, uwielbiam taki styl;-)
a kaloryferem bym się raczej nie martwiła, widzę że nie jest o dużej wydajności cieplnej (jest mały), pewnie pokoik też nie jest zbyt duży ale posłuchałabym Vi, lepiej dziecko kłaść w drugą stronę, z resztą w lato problem będziecie mieć z głowy, prawda ??? :-)

Babcia w końcu uszyła baldachim :-), muszę go tylko wyprać i wyprasować i będzie ładnie :-)
2.jpg1.jpg

Patyczku ślicznie to wygląda. Widzę,że już przygotowana jesteś na przyjęcie dzidziusia:)

Patyczku, łóżeczko prawdziwej księżniczki. Super. Dobrze, że babcia ma takie zdolności.

Ja to na jednej ścianie w jednym kąciku muszę mieć chłopięco, a w drugim dziewczęco, to Ci dopiero wyzwanie. Cały czas królowały kolory zielony i niebieski. Już kazałam Mateuszowi z całej ściany poodklejać dinozaury, czołgi i bakugany, bo mi córcie wystraszą.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry