reklama
Juz, już, przepraszamDodaj zdjecie
Estuś
Moderator
Ile dpo jesteś ? Strasznie ciemny ten test , ze nic nie widać, znaczy coś tam przebija ale czy to kreska rozowa czy fabryczna to ciężko powiedzieć . Na objawy typu mdłości to jest zdecydowanie za wcześnieBabeczki, widać druga kreskę czy mi się wydaje? 5 dni przed @. Męczą mnie mdlosci i bol podbrzusza:/
Wiec to raczej ze stresu dni po owulacji czy okresie? Jestem świeża w temacie. Dorzucam zdjęcie jaśniejsze oraz z wtorkuIle dpo jesteś ? Strasznie ciemny ten test , ze nic nie widać, znaczy coś tam przebija ale czy to kreska rozowa czy fabryczna to ciężko powiedzieć . Na objawy typu mdłości to jest zdecydowanie za wcześnie
Załączniki
Estuś
Moderator
Dni po owulacji , na testach nic niestety nie ma , na jednym widzę ale to szara kreska czyli fabryczna , jeśli się niecierpliwisz to idź na bete i będziesz mieć jasność jeszcze w ten sam dzieńWiec to raczej ze stresu dni po owulacji czy okresie? Jestem świeża w temacie. Dorzucam zdjęcie jaśniejsze oraz z wtorku
Ja tu kreski nie widzę.Wiec to raczej ze stresu dni po owulacji czy okresie? Jestem świeża w temacie. Dorzucam zdjęcie jaśniejsze oraz z wtorku
reklama
ewaa000000
Fanka BB :)
Coś tam widać ale lepiej zrobić betę żeby mieć pewność chociaż u mnie też 5 dni przed okresem była jasna i beta 4 dni przed okresem była 83 trzymam kciuki