reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cien kreski na tescie ciążowym

Babeczki, widać druga kreskę czy mi się wydaje? 5 dni przed @. Męczą mnie mdlosci i bol podbrzusza:/

Załączniki

• 20210910_135420.jpg
    20210910_135420.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 730
reklama
Babeczki, widać druga kreskę czy mi się wydaje? 5 dni przed @. Męczą mnie mdlosci i bol podbrzusza:/
Ile dpo jesteś ? Strasznie ciemny ten test , ze nic nie widać, znaczy coś tam przebija ale czy to kreska rozowa czy fabryczna to ciężko powiedzieć . Na objawy typu mdłości to jest zdecydowanie za wcześnie

Ile dpo jesteś ? Strasznie ciemny ten test , ze nic nie widać, znaczy coś tam przebija ale czy to kreska rozowa czy fabryczna to ciężko powiedzieć . Na objawy typu mdłości to jest zdecydowanie za wcześnie
Wiec to raczej ze stresu 😅 dni po owulacji czy okresie? Jestem świeża w temacie. Dorzucam zdjęcie jaśniejsze oraz z wtorku

Załączniki

• 20210910_135418.jpg
    20210910_135418.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 395
Wiec to raczej ze stresu 😅 dni po owulacji czy okresie? Jestem świeża w temacie. Dorzucam zdjęcie jaśniejsze oraz z wtorku
Dni po owulacji , na testach nic niestety nie ma , na jednym widzę ale to szara kreska czyli fabryczna , jeśli się niecierpliwisz to idź na bete i będziesz mieć jasność jeszcze w ten sam dzień :)

Coś tam przebija. Pamiętaj ze u kazdego z nas inaczej to może byc widoczne w zależności od sprzetu itd
Ten sam test moze rozjasnic sytuscje w niedzielę

reklama
Coś tam widać ale lepiej zrobić betę żeby mieć pewność 😉 chociaż u mnie też 5 dni przed okresem była jasna i beta 4 dni przed okresem była 83 😉 trzymam kciuki 🥰

Do góry