Dziękuję za odpowiedźCoś tam widać ale lepiej zrobić betę żeby mieć pewność chociaż u mnie też 5 dni przed okresem była jasna i beta 4 dni przed okresem była 83 trzymam kciuki
Podobne tematy
- użytkownikczka D199
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za odpowiedźCoś tam widać ale lepiej zrobić betę żeby mieć pewność chociaż u mnie też 5 dni przed okresem była jasna i beta 4 dni przed okresem była 83 trzymam kciuki
Dziękuję za odpowiedź
Beta zrobioną za wcześnie. Zagnieżdżenie następuje 6-12 dni po owu więc na spokojnie poczekaj do terminu @ i wtedy zrób betęBeta zrobiona! 7 dpo wynik 2.9, czyli chyba nic z tego
z postu wynika ze dzień został do miesiączki… to jak w końcu?Beta zrobiona! 7 dpo wynik 2.9, czyli chyba nic z tego
*+2 dni na zagnieżdżenie czyli minimum 8 max 14 dni zależy u kogoBeta zrobioną za wcześnie. Zagnieżdżenie następuje 6-12 dni po owu więc na spokojnie poczekaj do terminu @ i wtedy zrób betę
Jasne, słuszna uwaga, coś popierdzieliłam 21 września powinna być.z postu wynika ze dzień został do miesiączki… to jak w końcu?
Jeśli okres ma być za tydzień, to ten test który wrzucałaś został wykonany na 11 dni przed okresem? Ani test ani beta nie wskazuje ciąży. Jeśli okres ma być za 7 dni, to powtórz test najwcześniej za 5 dni.Beta zrobiona! 7 dpo wynik 2.9, czyli chyba nic z tego