reklama
To dobry wynik jak na wczesną ciążęDodam jeszcze że zbadałam progesteron też i mam 27.39
MartaMarkry
Fanka BB :)
ale sam przyrost hcg pozostawia duży znak zapytaniaTo dobry wynik jak na wczesną ciążę
MartaMarkry
a robilas w tym samym labo?Hej dziewczyny ,niestety wzrost mały bo było 27 a po 48h jest 36.5 także trochę się zmartwiłam
klaudia16
Właśnie nie , jutro idę zrobić w tym co robiłam za 1 razem i porównam po 72ha robilas w tym samym labo?
Goodka
Moderator
przykro mi życzę aby następny cykl był szczęśliwyDzisiaj mniej niż wczoraj także raczej biochemiczna , w poniedziałek pójdę jeszcze raz zobaczyć ile spadło i co czekamy na @ w środę i tak pójdę na umowiona wizytę na wszelki wypadek chociaż porozmawiać
I jak sytuacja?Dziękuję, mam nadzieję teraz się martwię kiedy to się oczysci bo narazie nic na to nie wskazuje
reklama
klaudia16
Krwawienia brak , idę w poniedziałek na betę zobaczyć czy spadła, stoi w mieście czy urósła , w środę mam wizytę więc mam nadzieję że lekarz powie mi co dalej . Piersi mam obrzmiale i bolą, brzuch czasem pobolewa ale nie jest to siły bol , coś podobnego do boli mieksaczkowych ale nie do końca.I jak sytuacja?