klaudia16
Fanka BB :)
Na żywo takWyglada na pozytywny, trzymam kciuki, aby to było to A kreseczka jest na żywo różowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na żywo takWyglada na pozytywny, trzymam kciuki, aby to było to A kreseczka jest na żywo różowa?
Gratuluję daj znać jak tam betaDziewczyny chyba mamy to , rano zrobiony plytkowy i strumieniowy oba ewidentnie pozytywne, chodzi dalej kreski dość delikatne , jadę na betę
Niestety nie udało mi się rano iść na badanie ,nie zdazylam przed praca , jutro rano pójdę już napewno , ale zrobiłam test jak wróciłam z pracy i kreska mocno widoczna@klaudia16 I jak tam, masz już wynik?
Gratuluję raz jeszczeHej dziewczyny byłam rano na becie czekamy na wynik niestety dopiero koło 17 będę, ale raczej wątpliwości już nie ma dzisiaj test wygląda tak ... ale i tak czekam na wizytę mam 27.03 może już coś mi więcej powie . Dziękuję wam za wszystkie słowa
Narazie nie dziękuję, do wizyty mam stres , już chce usłyszeć ze napewno jest tam gdzie powinno ,bo narazie tego boję się najbardziej , ale staram się nie martwić na zapasGratuluję raz jeszcze
Cieszę się Twoim szczęściem. Też chciałabym doświadczyć uczucia pozytywnego testuNarazie nie dziękuję, do wizyty mam stres , już chce usłyszeć ze napewno jest tam gdzie powinno ,bo narazie tego boję się najbardziej , ale staram się nie martwić na zapas
Cieszę się Twoim szczęściem. Też chciałabym doświadczyć uczucia pozytywnego testu
Powiem Ci szczerze że wyobrażam sobie to inaczej wcześniej haha narazie jeszcze nie cieszę się tak jak bym chciala ,jest jednak strach i ciągle myślę, nie mogę się skupić w pracy Trzymam mocno kciuki za Ciebie, my staraliśmy się od lipca zeszłego roku i już powoli zaczynałam się denerwować , bo niby wszystko okej a jednak nie chciało pyknąć, dlatego teraz wierzę mocno ze będzie wszystko okejCieszę się Twoim szczęściem. Też chciałabym doświadczyć uczucia pozytywnego testu